AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim mesajı: Seçime güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim mesajı: Seçime güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz
Yayınlanma:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlere ilişkin AK Parti'nin adaylarının belirlenmesi süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde İstanbul İl Başkanlığında gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından yaptığı basın açıklamasında, aday belirleme sürecinin titizlikle sürdüğünü ifade etti.

Çelik, partinin demokratik anlayışını vurgulayarak, vatandaşın ve teşkilatın iradesinin tam olarak yansıtılması amacıyla çeşitli mekanizmaların çalıştırıldığını belirtti.

Temayül yoklamalarının partinin demokratik yapılanmasının bir göstergesi olduğunu dile getiren Çelik, Cumhurbaşkanı Erdon'ın bizzat yönettiği toplantılar ve temayül yoklamalarıyla demokratik bir sürecin işlediğini ifade etti.

Siyasi partilerin kendi gündemlerine kapanmamaları ve halkın gündemiyle ilgilenmeleri gerektiğini vurgulayan Çelik, AK Parti'nin Cumhur İttifakı ile birlikte demokratik iradeyi yansıtma konusunda yüksek bir hassasiyete sahip olduğunu belirtti.

Çelik, seçim takvimine ilişkin soruya, aday belirleme sürecinin aralık ayının sonuna kadar tamamlanacağını ve olgunlaştığı anda açıklanacağını ifade etti.

Aday belirleme sürecinde geciktirme gibi bir yaklaşımlarının olmadığını belirten Çelik, AK Parti'nin seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandığını ve milletle buluşmayı sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.