AK Parti'den erken seçim açıklaması: Böyle bir gündemimiz yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, erken seçim tartışmaları hakkında konuştu. Kandemir, "Bizim hiç böyle bir tartışmamız, gündemimiz yok" dedi.

AK Parti'den erken seçim açıklaması: Böyle bir gündemimiz yok
Yayınlanma:

CHP'nin erken seçim çağrıları devam ederken, AK Parti'den yanıt geldi. Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, erken seçim tartışmalarıyla ilgili konuştu.

"BÖYLE BİR GÜNDEMİMİZ YOK"

Erken seçim konusunun milletin gündeminde olmadığını söyleyen Kandemir, "Bizim hiç böyle bir tartışmamız yok, böyle bir gündemimiz yok" dedi. Kandemir, "Milletin hiç gündeminde olmayan bir meseleyi eğer siyasetçi tekrar tekrar gündeme taşıyorsa hem motivasyonu bambaşkadır hem de hiçbir anlamı yoktur" diye konuştu.

"YETKİYİ SONUNA KADAR KULLANMA NİYETİNDEYİZ"

Erkan Kandemir, "Milletimiz nihayetinde Cumhur İttifakı'na, AK Parti'ye bir yetki vermiştir. Bu yetkiyi de sonuna kadar kullanmak niyetindeyiz. Ülkemizin hem bölgesel hem kendi içerisinde sorunları var. Bu sorunları çözmemiz lazım. Gereksiz tartışmalarla siyasette suyu bulandırmanın hiçbir anlamı yok. Biz CHP Genel Başkanı'nın bu gereksiz tartışmaları bırakıp varsa Türkiye'ye, Türkiye'nin meselelerine dair söyleyecek sözü, onları kürsülerde söylemesini arzu ederiz ve bekleriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.