Ayaş adaylarının son 24 saati! Mehmet Yüksel Kirazdibi, İzzet Demircioğlu, Ozan Emre Çiftçi, Bülent Taşan ne yaptı?

AK Parti, CHP, Yeniden Refah Partisi ve DEVA Partisi'nin Ayaş Belediye Başkan Adayları seçime kısa bir süre kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye başkan adaylarının bir günü Ayaş'ta nasıl geçiyor? Detaylar haberimizde...

Ayaş adaylarının son 24 saati! Mehmet Yüksel Kirazdibi, İzzet Demircioğlu, Ozan Emre Çiftçi, Bülent Taşan ne yaptı?
Yayınlanma:

Türkiye seçime gidiyor. 31 Mart tarihine az bir zaman kala seçim koşuşturması Başkent Ankara ve ilçelerinde de yoğunlaştı. Ayaş'ta da seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ayaş Belediye Başkanlığı için aday olan isimlerin bir gününü anadolugazete.com.tr okuyucuları için derledik.

Cumhur İttifakı'nın Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel Kirazdibi, Ayaş'ta seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında sık sık sahaya inen Kirazdibi, esnaf, vatandaş, STK yöneticisi ve üyeleriyle bir araya geliyor.

Seçim çalışmalarını sürdüren Kirazdibi, MHP Ankara İl Başkanlığının düzenlediği Genişletilmiş İstişare Toplantısına katıldı.

İZZET DEMİRCİOĞLU, SAHAYA İNDİ, ESNAFI DİNLEDİ

CHP Ayaş Belediye Başkan Adayı İzzet Demircioğlu, seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiren isimlerden. Seçim çalışmaları kapsamında sık sık sahaya inen Demircioğlu, esnafla bir araya geldi. Esnafın taleplerini dinleyen Demircioğlu, "Halkımızın isteklerini ilgiyle dinliyoruz. Haydi Ayaş hep birlikte... Güzel değişimlere hazır mısın Ayaş?" mesajı veriyor.

Demircioğlu, ilçede bulunan sanayi sitesini de ziyaret etti. Demircioğlu, "Sanayi esnafımızın istekleri ve şikayetlerini dikkate alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diyor.

"ANKARA’MIZA DEVA OLMA YOLUNDA"

DEVA Partisi Ayaş Belediye Başkan Adayı Ozan Emre Çiftçi, Ayaş'ta ziyaretlerini sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında sık sık sahaya inen Çiftçi, vatandaşın sorunlarını bildiğini ve bu soruları çözeceğinin mesajını veriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Ayaş ve Beypazarı ilçelerini ziyaret eden Çiftçi, hemşehrileriyle bir araya geldi. Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara’mıza DEVA olma yolunda..." dedi.

ÇİFTÇİ, SAHAYA İNDİ, PAZARCILARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Seçime kısa bir süre kalan seçim çalışmalarına devam eden Çiftçi, Ayaş'ta pazarcı esnafıyla da bir araya geldi. Pazarcılarla hasbihal eden Çiftçi, pazarcıların taleplerini dinledi.

Çiftçi'ye DEVA Partisi Ankara Milletvekili Sadullah Ergin de eşlik etti.

"YENİDEN REFAH, YENİDEN HİZMET"

Yeniden Refah Partisi Ayaş Belediye Başkan Adayı Bülent Taşan, seçim çalışmalarına devam eden bir başka isim olarak sahada çalışmalarını sürdürüyor. Taşan, "Yeniden Refah, Yeniden Hizmet... " mesajı veriyor.

Belediye başkanı seçildiğinde hayata geçireceği birçok projenin olduğunu ifade eden Taşan, özellikle kadınlar için önemli projesini olduğunu, kadınları sadece 8 Mart'ta hatırlamamak gerektiğini söyledi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.