Cemal Enginyurt’tan çarpıcı açıklamalar

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Sinan Oğan hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cemal Enginyurt’tan çarpıcı açıklamalar
Yayınlanma:

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayların yeterli oy alamaması nedeniyle seçimler ikinci tura kaldı. İkinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu karşı karşıya gelecek. İkinci tur seçimleri 28 Mayıs 2023’te yapılacak.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimlerinde 5.17 oy aldı. Oğan, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini söyledi. canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Cemal Enginyurt, çarpıcı açıklamalar yaptı.

MHP'den ayrılarak neden Demokrat Parti'ye geçtiğiyle ilgili de konuşan Enginyurt, kendisini eleştiren Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için isim vermeden çok sert ifadeler kullandı.

“BEN MHP'DEN ATILDIM”

Neden Demokrat Parti'ye geçtiğini söyleyen Enginyurt, “Ben daha önce de söyledim. Neden Demokrat Parti'ye geçtin dediler. Bir bakmışım hepsine sövmüşüm. Bir sövmediğim bu parti kalmış. Ben omurgalı bir adamım. Siyasette omurgalı olunmalı. Bana bak jeliboncu deli, seni manyağa çevireceğim atıp tutuyorsun! On parti değiştirdin sürekli bana hakaret ediyorsun. Ben MHP'den atıldım DP'de babamın partisinde siyaset yapıyorum. Ne adına, millet adına!”

“YAZIKLAR OLSUN”

Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezindeki xray cihazına Sinan Oğan'ın fotoğrafını koyduklarını söyleyen Enginyurt, “Sinan o partide kapıdan içeri giremez! Bırak genel başkanlığı... Bir daha söylüyorum MHP genel merkezinde Sinan'ın resmi vardır! Ülkücüler, Türk milliyetçileri, MHP, öyle herkesin genel başkan olacağı bir yer değildir. O hassasiyetler sayesinde MHP, Türkiye'de en fazla siyaset sahnesinde olan bir partidir. Orada lidere sadakat esastır. Ben Bahçeli'den tepki bekliyorum, Allah var! Ama MHP'liler hemen sahiplendi, nasıl oluyor anlamıyorum. MY. Söylediklerinizi hemen unutmayın, at pazarlığı dediniz. Mezar soyucu dediler. Ben şimdi MHP'yi eleştirsem bu doğru olmaz. Benim orada 40 senem geçti. Şimdi eleştirsem bana demezler mi sen adam mısın diye. Seneler boyu orada siyaset yaptım. Siyasette omurgalı olmak lazım. Apo'yu affedecekler diye sürekli saldırdılar, Nevşehir'de afişler astılar. Yazıklar olsun! Bunların hepsi yalan. Hizbullahçıları affediyorlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.