CHP Ankara 2. Bölgede bir Kırşehirli... Erol Tosun CHP'den aday gösterildi

Kırşehirliler Vakfı eski Başkanı ve gazetemiz yazarı Erol Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge 10. Sıradan aday gösterildi.

CHP Ankara 2. Bölgede bir Kırşehirli... Erol Tosun CHP'den aday gösterildi
Yayınlanma:

Ankara’da yaşayan Kırşehirliler tek bir çatı altında toplamak üzere yaptığı çalışmalarla Kırşehirlilerin gönüllerini kazanan Erol Tosun, siyaset arenasında da gönülleri kazanmayı amaçlıyor.

CHP meclis toplantısı sonrası listelerin açıklanmasının ardından, Erol Tosun’un CHP Ankara 2. Bölge 10. sıradan listeye girmesi Kırşehirlilerin yüzünü güldürdü.

Aday listelerinin açılanmasının ardından gazetemize açıklama yapan CHP Ankara 2. Bölge Adayı Erol Tosun, “Şahsımı aday gösterdikleri için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm CHP kadrolarımıza teşekkür ediyorum. Seçim sürecini bugünden tezi yok start veriyoruz. 14 Mayıs ve sonrasında çalmadığımız kapı girmediğimiz ev kalmayacak. Türkiye’ye demokrasiyi, adaleti, huzuru ve güveni getirmek için var gücümüzle çalışarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya’ya göndereceğiz. Tüm Kırşehirli hemşerilerim bilsinler ki geleceğimiz için, torunlarımız için “Onlara söz. Baharlar yine gelecek” ifadelerini kullandı.

EROL TOSUN KİMDİR?

KIRŞEHİR Doğumlu. İŞLETME FAKÜLTESİ Mezunu. ANKARA BELEDİYESİ’nde; *Fen İşleri Yapı Kontrol Teknisyeni, İmar Müdürlüğünde Topoğraf, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde Emlak Kontrolörü. ASKİ Genel Müdürlüğünde; Emlak ve Kamulaştırma Şefi KIRŞEHİR BELEDİYESİ’nde; *Küşat Müdürü, *Zabıta Müdürü, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’nde; Semt Halleri İdare Amiri, * İştirakler Şefi, * Kira İşleri Şefi Toptancı Hal Müdür Vekili olarak görev yaptı.

SİYASİ ÇALIŞMALARI.

1977 Seçimlerinden 2019 Seçimlerine kadar bütün Yerel ve Genel Seçimlerde Ankara ve Kırşehir’de, bir Seçimde Yozgat’ta olmak üzere aktif şekilde görev aldı. 1999 Yerel Seçimlerinde Kırşehir İli, ÇİÇEKDAĞI İlçesinde Belediye Başkan Adayı oldu. 2011 Seçimlerinde. Ankara 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu. 2014 Seçimlerinde Keçiören Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

SOSYAL ÇALIŞMALARI

Kırşehir Öğrenim Gençliğine Yardım Derneğinde; Ankara Şube Başkanı ve Genel Sekreter olarak, Kırşehir ve İlçeleri Dayanışma Kültür Derneğinde; Genel Sekreter, Genel Başkan Yrd.,Kırşehirliler Birliği Derneğinde; Genel Başkan Vekili, Kırşehirliler Vakfında; Genel Başkan, Çorum, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir ve Ankara Derneklerinin Kurucu olduğu Ortaanadolu Dernekler Birliği’nde Kurucu olarak görev aldı.

BASIN ve YAYIN ÇALIŞMALARI;

*Kırşehirliler Bülteni Yazı İşleri Müdürü,

*Ahiler Yurdu Dergisi Yazı işleri Müdürü olarak görev aldı.

*Kırşehir Çiğdem ve Anadolu gazetelerinde makaleler yazdı.

*Halen Merkezi Ankara’da yayın yapan ANADOLU Gazetesinde Köşe Yazarlığı yapmaktadır.

İlgili Haberler
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum