CHP Genel Başkanı Özel: ''Türkiye'yi kazanacağız''

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Harmancık ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Vosvos aracılığıyla ilçeye gelen Özel, Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan'ı makamında ziyaret ettikten sonra belediye binası önünde toplanan kalabalığa hitap etti.

CHP Genel Başkanı Özel: ''Türkiye'yi kazanacağız''
Yayınlanma:

Yerel seçimlerde elde ettikleri başarılara değinerek konuşmasına başlaya CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Çok sayıda ilçede, çok yüksek oy oranlarıyla seçildik. Bu, halkımızın bize olan güveninin bir göstergesidir." dedi.

"CHP'Lİ BELEDİYELER MEMLEKETİ DÜŞÜNÜR"

CHP'nin dürüst ve çalışkan insanların siyaset yaptığı bir parti olduğunu vurgulayan Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilen belediye başkanları, kendini, yakınlarını değil memleketlerini, illerini, ilçelerini düşünür. Buraya yapılacak hizmetlerle insanların 'İyi ki CHP'ye oy vermişim' demesi lazım." şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'Yİ KAZANACAĞIZ"

Özel, tüm Türkiye'yi kazanacaklarını ve herkesin yüzünü güldüreceklerini ifade ederek, "Cumhuriyet Halk Partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisidir. Bu parti, bu memleket için ölümü göze almış insanların partisidir." dedi.

"CHP İKTİDARI GELİYOR"

Partinin 47 yıldır birinci parti olmadığı halde bir arada kalmayı başardığını belirten Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı geliyor. Kavga etmek için değil yüz güldürmek, zenginlik getirmek için geliyoruz." dedi.

"CAMİLER VE CEMEVLERİ BİZİMDİR"

Özel, cuma namazını Bursa Ulu Cami'de kıldığını hatırlatarak, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin ne camiyle sorunu vardır, ne camideki insanların inancına karışır. Cemevi de cami de bizimdir. Her inanç ve her inanca inanan kişi başımızın tacıdır." ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'e ziyareti sırasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve partililer eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.