CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den üye sayısı ve anket açıklaması: En düşük ankette 4.5 puan öndeyiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, son seçimlerden bu yana partiye üye sayısının hızla arttığını belirtti. Bursa'da bir dizi programa katılan Özel, CHP Yıldırım İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen üye katılım töreninde yaptığı konuşmada, "Her hafta 10 bin üye kaydediyoruz. Bunun 8 bini genç üyeler. Bu parti, her 4 gençten 3'ünün yurt dışına gitmek istediği bir dönemde, gençlerin umudunu yeniden kazanmalarına vesile oldu" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den üye sayısı ve anket açıklaması: En düşük ankette 4.5 puan öndeyiz
Yayınlanma:

Özgür Özel, CHP'nin Türkiye genelinde hızla büyüdüğünü ve güçlendiğini vurgulayarak, "Seçim akşamı dedim ki, 'O yüzde 25 tavan artık kırıldı. Artık Cumhuriyet Halk Partisi'nin önündeki engeller kalktı. Bundan sonra hızla büyümeye, hızla güçlenmeye devam edeceğiz.' Cumhuriyet Halk Partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partidir. Bu parti herkesin baba evidir" ifadelerini kullandı.

CHP ANKETLERDE ÖNDE

Özel, CHP'nin anketlerde de önde olduğunu belirterek, "Seçimlerden birinci parti olarak çıktık ve anketlerde 4.5 puan öndeyiz. Her hafta 10 bin üye kaydediyoruz ve bunun 8 bini genç üyeler. Bu, gençlerin bu ülkeden umudunu kesmeyip bir seçim daha beklemeye karar vermesine vesile olmuştur. Temmuz anketlerine göre en düşük ankette 4.5 puan öndeyiz, bir diğerinde 5.5 puan ve bir diğerinde 8 puan öndeyiz" dedi.

"BURSA'YI KAZANAN BİRİNCİ PARTİ OLUYOR"

Özel, yerel seçimlerde Bursa'yı kazandıklarını ve bir sonraki seçimlerde Yıldırım'ı da kazanarak iktidara geleceklerini belirtti. "47 yıl sonra Bursa'yı aldık. Bursa'yı alan birinci parti oluyor. Yıldırım'ı alan iktidar oluyor. Örgütümüze inanıyorum, güveniyorum. Hepimizin bu büyük zaferi kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Özel, konuşmasında ayrıca parti içindeki birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Küskünlüklere, kırgınlıklara, kızgınlıklara, kişisel beklentilere feda edilecek bir dönemde değiliz. Omuz omuza vererek partinin başarısı için hep birlikte çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.