CHP'de MYK sonrası açıklama Öztrak'tan geldi: ''Yerel seçimlerde sağlam durmazsak...''

CHP'de MYK toplantısı sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

CHP'de MYK sonrası açıklama Öztrak'tan geldi: ''Yerel seçimlerde sağlam durmazsak...''
Yayınlanma:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde MYK sonrası düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Öztrak, yerel seçimlerde oylarını arttıracaklarını savunarak, farklı kalemlerde yapılan zamlar nedeniyle iktidara yüklendi.

“FATURA HER ZAMAN DAR VE SABİT GELİRLİ YURTTAŞLARIMIZA ÇIKIYOR''

İktidarın ekonomi politikasıyla enflasyonun tek haneye inmesinin mümkün olmadığını belirten Öztrak, “Fatura her zaman dar ve sabit gelirli yurttaşlarımıza çıkıyor. Bunlar vatandaşımıza aşağı mahallede talkını veriyor, kendileri yukarı mahallede yandaşlarıyla birlikte salkımı yutuyor” dedi.

''YEREL SEÇİMLERDE SAĞLAM DURMAZSAK...''

Farklı alanlarda peş peşe gelen zamlara dikkat çeken Öztrak, “Genel seçimden önce tüm tuşlara basıldı. Yerel seçimlerden önce de artık elde kalan ne varsa sonuna kadar kullanılacak. Mayıs seçiminden sonra yaşadıklarımız yerel seçimlerde sağlam durmazsak yaşayacaklarımızın sadece fragmanıdır” diye konuştu.

Geçen hafta yaptığı bazı açıklamaları tekrarlayan Öztrak, yerel seçimlere ilişkin yine “25 milyon oyu, 30 milyona, 35 milyona çıkartacağız” dedi.

"BOŞ DURMUYORUZ"

Partinin yerel seçimleri kazanmak için tüm gücüyle çalıştığını iddia eden Öztrak, şunları söyledi:

”Meclis’in kapalı olduğu bu dönemde boş durmuyoruz. İllerimizde esnafımızla, çiftçimizle emekçimiz-emeklimizle vatandaşlarımızla birlikteyiz. Partimizin yenilenme süreci de ilerliyor. İlçe Kongrelerimizi hızla tamamlıyoruz. İl kongrelerimizin ardından da kurultayımızı yapacağız. Kurultayımızı yapacak ve yenilenmenin heyecanıyla, yeni kadrolarla bugün başarıyla yönettiğimiz kentlerimize yerel seçimde yenilerini ekleyeceğiz.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.