CHP’de randevu sıkıntısı

CHP’li Milletvekilleri, Genel Başkan Özgür Özel’den randevu alamamaktan şikayetçi. 31 Mart yerel seçiminden sonra Genel Merkez’de olağanüstü bir yoğunluk ve karmaşanın hakim olduğunu belirten milletvekilleri “İl, ilçe başkanları bizi sıkıştırıyor. Sorunlarımızı ve taleplerimizi ileteceğiz. Ancak bir türlü uygun zaman bulunamıyor” diye dert yandı.

CHP’de randevu sıkıntısı
Yayınlanma:
Güncelleme:

DERLEME: SAMİ GÖKÇE

CHP’li milletvekilleri dertli. Genel Başkan Özgür Özel’den CHP Genel Merkezi'nde özel görüşme taleplerine olumsuz yanıt verilmediğini söyleyen milletvekilleri “Özel Kalem”in “Not” aldığını ancak kendilerine dönüş yapılmadığını belirterek “Defalarca aradığımız oluyor. Her seferinde not aldık. Size dönüş yapacağız.” yanıtıyla karşı karşıya kaldıklarını kaydettiler.

"5 DAKİKA BİLE AYRILMADAN FOTOĞRAF ÇEKTİRİP UĞURLANIYORUZ"

Alternatif olarak salı günleri TBMM grup toplantısından sonra görüşmeye çalıştıklarını anlatan vekiller, görüşme taleplerinin şahsi olmadığını, mensubu oldukları ilin veya ilçe örgütünün yöneticilerinin isteği üzerine randevu istediklerini şu sözlerle anlattılar: “Seçenek olarak biz de salı günleri TBMM’deki grup toplantısından sonra örgüt temsilcilerimizle birlikte Meclis’teki makamda görüşmeye çalışıyoruz. Ama o kadar yoğunluk oluyor ki neredeyse 5 dakika bile ayrılmadan fotoğraf çektirip uğurlanıyoruz. O kalabalıkta sorunlarımızı anlatacak zaman olmuyor.”

BİR KARMAŞA VAR!

Yönetimin 31 Mart yerel seçimindeki başarıyı sadece kendilerinin başarısı olarak gördüğünü de anlatan dertli milletvekilleri, “Genel Merkez’de bir karmaşa hakim. Henüz yerli yerine oturmuş bir hava yok. Bizim aracılığımızla sivil toplum örgütleri de randevu talebinde bulunuyor ama onlara da aynı yanıt veriliyor.” ifadesini kullandı.

"GENEL BAŞKAN'IN ÇAĞRISI HAYAL KIRIKLIĞI OLUŞTURDU"

Genel Başkan Özgür Özel’in yabancı isimli tabelalar konusunda yaptığı açıklamayı da eleştiren milletvekilleri, sitemlerini şöyle dile getirdi: “Seçimden sonra belediye başkanlıklarımıza T.C. ibaresinin yeniden konulması bizim için önemliydi. Ayrıca, yabancı isimli tabelaların indirilmesi de kamuoyundan destek görüyordu. Ancak Genel Başkan’ın ‘Arapça Kur’an dilidir. Beğeni alacağız diye tabelaları kaldırmayın!’ açıklaması örgütte hayal kırıklığı oldu. Görüşebilseydik bunları da dile getirmek istiyorduk.”

Öte yandan aralarında sanatçı, bilim insanı, yazar, gazeteci de bulunan “Laiklik Meclisi” temsilcileri ise Genel Başkan Özgür Özel ile görüşmek için randevu talebinde bulunup bekleyenler arasında yer alıyor.

 Özel Haberler Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.