CHP’li Erol Tosun’a Memleketi Kırşehir'den yoğun destek

Doğum yeri Kırşehir Çiçekdağı olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, Kırşehir Cacabey Meydanında saha çalışmalarına yoğunluk verdi.

CHP’li Erol Tosun’a Memleketi Kırşehir'den yoğun destek
Yayınlanma:

Doğum yeri Kırşehir Çiçekdağı olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, Kırşehir Cacabey Meydanında saha çalışmalarına yoğunluk verdi. Tosun, hemşerilerinin sorunlarını dinleyerek notlar aldı.

Hemşehrilerinden yoğun ilgi gören Tosun, “Hemşerilerimin vereceği bir oy tüm Türkiye'nin kaderini değiştirecek. Kırşehirimizin ve tüm Türkiyenin aydınlık yarınlara ihtiyacı var. Bugün ne pişirsem derdi olmadan, huzur içinde çocuklarımız yatağa girsin istiyoruz. Bugün Kırşehir'i fethettik. Tüm Türkiye'nin kalbini fethetmeye geliyoruz. Size söz, herkese söz” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-05-07-at-12-15-03-1.jpg

KIRŞEHİR'DEN DESTEK İSTEDİ

Kaman, Kırşehir merkez ve Çiçekdağ’ında çok sayıda ziyaretlerde bulunan Erol Tosun memleketinde büyük ilgi gördü. Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun çalışmaları kapsamında; Kırşehir Çiğdem Gazetesini, CHP İl Başkanlığını, CHP Seçim Koordinasyon Merkezini, Kırşehir Belediye Başkanlığını ve Milletvekili adaylarını ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tosun, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Milletvekili adaylarına destek istedi.

whatsapp-image-2023-05-07-at-12-15-04-1.jpg

ŞEVKET GÜNER'DEN EROL TOSUN'A KİTAP HEDİYESİ

Kırşehir Çiğdem Gazetesi kurucusu Şevket Güner Ankara Milletvekili Adayı Erol Tosun'a kendi yazdığı kitaplarından; Gazeteci Şevket Güner'le Kırşehir, İnsanları ve Olaylarıyla Demokrasi Kalesi Kırşehir adlı kitaplarını imzaladı ve takdim etti.

whatsapp-image-2023-05-07-at-12-15-03.jpg

EROL TOSUN KIRŞEHİR'İ FETH ETTİ

Dede toprağı,Kırşehir Çiçekdağı olan Ankara Milletvekili Adayı Tosun, Cacabey meydanında hemşehrileriyle hasret giderdi. Vatandaşın yoğun desteğini alan Milletvekili Adayı Erol Tosun; "Ben sahalarda olacağım. Ülkem için çalıştım azimle çalışmaya da devam edeceğim. Bugün, doğduğum topraklara geldim. Yine sahalardayım, vatandaşlarımızı kucakladım. Millet İttifakına desteklerini istedim. Bir oy Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'na, bir oy da Cumhuriyet Halk Partisi'ne” dedi. Tosun ayrıca CHP Kırşehir Milletvekili Adayları; Baran Genç ve Metin İlhan'a da destek istedi.

Ziyarete; Erol Tosun'un yanı sıra Ankara Anadolu Gazetesi kurucusu Ali Çetin, 2021 Dönemi Emekli-Sen Tüm Emekliler Sendikası Başkanı Sultan Alpınar ve Gazeteci Gizem Aslan da katıldı.

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.