CHP Ankara milletvekili adayı Erol Tosun: Seyfe Gölü'nün kurtarılması gerekiyor

CHP Ankara 2.Bölge milletvekili adayı Erol Tosun, Kırşehir'in kuzeydoğusunda yer alan Seyfe Gölü’nün tamamen kurumasının kendisini çok üzdüğünü ve Millet İttifakı iktidar olduğunda gölle yakından ilgilenileceğini söyledi.

CHP Ankara  milletvekili adayı Erol Tosun: Seyfe Gölü'nün kurtarılması gerekiyor
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2.Bölge milletvekili adayı Erol Tosun, seçim bölgesinin en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED)’e bağlı Mucurlular Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği ziyaret eden Tosun, Dernek Başkanı Veysel Eken ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. tosun3.jpeg

Mucurlular Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Genel kuruluna katılan milletvekili adayı Erol Tosun, burada yaptığı konuşmada, Seyfe Gölü'nün kurtarılması ve yeniden göçmen kuşlara ev sahipliği yapması ve flamingolara kavuşması gerektiğini söyledi.

tosun2.jpeg

MİLLET İTTİFAKI İKTİDAR OLDUĞUNDA SEYFE GÖLÜYLE YAKINDAN İLGİLENİLECEK

Kırşehir'in kuzeydoğusunda yer alan Seyfe Gölü’nün tamamen kurumasının kendisini çok üzdüğünü ve Millet İttifakı iktidar olduğunda gölle yakından ilgileneceğini söyleyen Tosun, "Millet İttifakı iktidarında bu konuyu özel olarak takip edeceğiz ve hükümet nezdinde her türlü sonuç alan girişimi yapacağız. Millet İttifakı milletvekili adaylarına ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verilmesi bu süreçte çok önemli" dedi.

tosun.jpeg

Tosun, yeni seçilecek dernek yönetim kuruluna başarılar dileyerek, sözlerini tamamladı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.