Cumhurbaşkanı adayı Oğan: Seçimlerin ikinci tura kalması yüksek bir ihtimal

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Seçimlerin ikinci tura kalmasını yüksek bir ihtimal olarak görüyoruz. Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler bu seçimin kilidi konumundadır." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı  Oğan: Seçimlerin ikinci tura kalması yüksek bir ihtimal
Yayınlanma:

Oy sayımı devam ederken ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'dan bir paylaşım daha geldi. Cumhurbaşkanı adayı Oğan, sosyal medya hesabından paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Seçimlerin ikinci tura kalmasını yüksek bir ihtimal olarak görüyoruz. Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler bu seçimin kilidi konumundadır. Muharrem İnce'nin seçimlerden türlü baskılarla el çektirilmesinden sonra son iki gün bize saldırıp bizi haksız yere itham ederek linç girişiminde bulunanların bu siyasal tablodan çıkaracağı çok ders olmalı!"

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayımına geçildi. Cumhurbaşkanlığı yarışında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan arasındaki yarış sürüyor.

SİNAN OĞAN'DAN BİR PAYLAŞIM DAHA GELDİ

Sonuçlar merakla takip edilirken ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'dan bir paylaşım daha geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Sinan Oğan, seçimlerin ikinci tura kalmasını yüksek ihtimal olarak gördüklerini kaydetti.

ekran-resmi-2023-05-14-22-31-06.png

"Seçimlerin ikinci tura kalmasını yüksek bir ihtimal olarak görüyoruz. Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler bu seçimin kilidi konumundadır. Muharrem İnce’nin seçimlerden türlü baskılarla el çektirilmesinden sonra son iki gün bize saldırıp bizi haksız yere itham ederek linç girişiminde bulunanların bu siyasal tablodan çıkaracağı çok ders olmalı!
Çıkacak her sonuç milletimize hayırlı olsun!
#OAnGeliyor"

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.