Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankırı'da konuştu: "CHP halktan özür dilemeli"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankırı mitinginde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankırı'da konuştu: "CHP halktan özür dilemeli"
Yayınlanma:

Erdoğan'ın açıklamalarında şu başlıklar öne çıktı:

Erdoğan, Çankırı'nın, bugüne kadar verdiği güçlü destek ve sadakatiyle önemli bir rol oynadığını belirtti. Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'na sağladığı destekle tarihi bir başarı elde ettiğini vurguladı. Çankırı'yı bu vefakar tutumu ve destekten dolayı tebrik etti.

Erdoğan ayrıca Çankırı'da kentsel dönüşüm, TOKİ projeleri ve diğer yatırımlar konusunda halkın kendilerini desteklediğini ifade ederek, bu minnet borcunu daha fazla çalışarak ödemeye kararlı olduklarını belirtti.

Gelecek günlerde Ankara ve İstanbul'da yapacakları mitinglerden de bahseden Erdoğan, eserlerin ve yatırımların açılışlarını gerçekleştirdiklerini ve telefon diplomasisiyle krizlere çözüm yolları aradıklarını ifade etti.

Savunma sanayiinde elde ettikleri başarıları ve geliştirdikleri yerli üretimleri anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KAAN savaş uçağının başarısını ve Türkiye'nin savunma sanayiindeki ilerlemelerini vurguladı ve CHP'nin darbe dönemlerinden kalan vesayetçi bir zihniyetine sahip olduğu eleştirisi yapan Erdoğan, demokrasinin önemine vurgu yaptı. Darbe dönemlerinin artık geride kaldığını ve Türkiye'nin demokratik yoldan ilerlediğini belirtti.

CHP'nin darbe yanlısı bir söyleme sahip olduğunu iddia ederek, bu zihniyetin Türkiye'nin geleceği için tehlike oluşturduğunu dile getirdi. CHP'nin milletten özür dilemesi gerektiğini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.