Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert eleştiri: ''Dansa gelince para var, borca gelince yok''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de vatandaşlarla bir araya geldi. Erdoğan, yaptığı konuşmada muhalefete yüklenerek, ''Sayın CHP Genel Başkanına tavsiyem dersini iyi çalışması.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert eleştiri: ''Dansa gelince para var, borca gelince yok''
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'den vatandaşlara seslendi. Erdoğan muhalefeti eleştirerek, ''Dans gösterilerine gelince para var, belediye borçlarına gelince para yok.'' dedi.

"BİZİM ARAMIZA KİMSE GİREMEZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Beş ay sonra ata toprağım Rize’de olmaktan memnuniyet duyuyorum” diyerek Rize’ye olan bağlılığını ifade etti. Erdoğan, Rize için “Köküm sensin, dalım sensin, evim sensin, yolum sensin, gönlüm sensin, dilim sensin” sözleriyle kökleri ve gönül bağlarını vurguladı. “Rize ile bizim aramıza kimse giremez” diyerek, Rize’nin kendisi için özel bir yeri olduğunu belirtti.

"HİZMET SEVDAMIZ DÖNEMLİK DEĞİL, ÖMÜRLÜKTÜR"

Erdoğan, Rize’ye hizmet etmenin kendileri için bir “ev ödevi” olduğunu ve bu görevlerini aksatmadan yerine getirdiklerini ifade etti. Rize halkının tüm seçimlerde kendilerine güçlü destek verdiğini belirten Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde de Rize’nin kendilerini desteklediğini vurguladı. “Hizmet sevdamız dönemlik değil ömürlüktür” diyerek, bu bağın ömür boyu süreceğini ifade etti.

368 KONUT VE 31 DÜKKAN TESLİM EDİLDİ

2021 yılında Rize’de meydana gelen sel felaketinin ardından, Erdoğan, afet konutlarının ve diğer inşaatların tamamlandığını duyurdu. Çayeli Büyükköy ve Merkez Muradiye’de toplam 108 konut ve 10 dükkanın yanı sıra, birçok kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını belirtti. Toplamda 368 konut ve 31 dükkanın anahtar tesliminin yapıldığını ifade etti.

"AYDER KİRLİLİKTEN KURTARILDI"

Ayder Yenileme ve Koruma Projesi çerçevesinde, 1800 araç kapasiteli kapalı otopark ve çevre düzenlemeleri tamamlandı. Erdoğan, bu yatırımın toplam 517 milyon liraya mal olduğunu ve Ayder’in kirlilikten kurtarıldığını belirtti. Ayder’e yapılan yatırımların toplamda 2 milyar 687 milyon lirayı bulduğunu ve bu projelerde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.