Erbakan’dan iktidara sert eleştiri: "Millet kırmızı kartını hazırladı"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Ankara'da düzenlenen il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada iktidara yönelik eleştirilerde bulundu.

Erbakan’dan iktidara sert eleştiri: "Millet kırmızı kartını hazırladı"
Yayınlanma:

Erbakan, "Milletimiz, 22 yıllık iktidarın ardından artık bir değişim talep ediyor. Bu değişimin yönünü düşündüğünde ise Milli Görüş’ün 50 yıllık hizmetlerini hatırlıyor" dedi. Ayrıca, "Millet 31 Mart'ta iktidara sarı kart gösterdi, şimdi ise kırmızı kartını hazırladı. İlk seçimde kırmızı kartını gösterecek" ifadelerini kullandı.

"YENİDEN REFAH PARTİSİ BÜYÜK BİR DAVANIN ADRESİDİR"

Partide yaşanan istifalarla ilgili de konuşan Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin kişilere değil, Milli Görüş davasına dayandığını belirtti. "Bu dava, eskimez prensiplerle yoluna devam ediyor. Ayrılanlar, bu prensiplerden uzak durmayı tercih etmişlerdir ya da bu gömlek onlara ağır gelmiştir. Milli Görüş gömleği, layık olanların üzerinde kalıcı olur" dedi.

ÜYE SAYISI 560 BİNE ULAŞTI

Erbakan, partisinin üye sayısının 560 bine yaklaştığını ve hedeflerinin bu sayıyı 1 milyona çıkarmak olduğunu söyledi. Ayrıca, Yeniden Refah Partisi’nin üye kaydı konusunda rekorlar kırdığını ve Türkiye’nin üçüncü büyük partisi konumuna geldiğini vurguladı.

"MİLLET DEĞİŞİM İÇİN MİLLİ GÖRÜŞ’E YÖNELİYOR"

Konuşmasının devamında Erbakan, "Milletimiz, belediyelerde gerçekleştirilen Milli Görüş hizmetlerini hatırlıyor ve değişim için Yeniden Refah Partisi’ni tercih ediyor. Medya ambargosuna rağmen büyümeye devam ediyoruz" dedi. İktidarın halkın gündeminden koptuğunu iddia eden Erbakan, "31 Mart seçimlerinde Titanik buzdağına çarptı ve batışı kaçınılmaz hale geldi. İlk seçimde milletimiz iktidara kırmızı kartını gösterecek" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.