Erdoğan Giresun'dan seslendi, muhalefete demediğini bırakmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 14 Mayıs seçimlerine 10 gün kalırken, Giresun'da valilik yanında düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, Asgari ücret zammı için temmuz ayına dikkat çekti.

Erdoğan Giresun'dan seslendi, muhalefete demediğini bırakmadı
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 14 Mayıs seçimlerine 10 gün kalırken, Giresun'da valilik yanında düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, Asgari ücret zammı için temmuz ayına dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkan satır başları:

"GİRESUN, HAŞHAŞİLERE, VATAN HAİNLERE VATAN TOPRAĞINI DAR EDECEK"

- Biz Giresun'u çok seviyoruz. Hele hele 14 Mayıs'ta Giresun sandıkları gümbür gümbür patlatacak, buna inanıyorum.

- Giresun, pontus çetelerine toprağı dar etmişti. Şimdi de haşhaşilere, vatan hainlere vatan toprağını dar edecek.

cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-erdogan-partisinin-giresun-mitinginde-konustu.jpg

"ŞEHİRLERİMİZİ YENİDEN KANA VE ATEŞE BOĞARLAR"

- Giresun, Fatih'in emanetini yere düşürmemiştir. Bizim Giresun'a olan sevdamız, Türkiye'ye olan sevdamız da son nefesimize kadar sürecek. Giresunlu kardeşlerim ondan bundan korkmaz. Giresun bizimle olduğu müddetçe her engeli aşarız. Bunun için 14 Mayıs çok önemli. Sadece sizin oy kullanmanız önemli değil, arkadaşınızı komşunuzu sandığa götürerek bize oy kullanmasını sağlamanız lazım. Aksi takdirde Karadeniz'de bulduğumuz gazın vanasını kapatır, Gabar'daki petrole beton dökerler. Şehirlerimizi yeniden kana ve ateşe boğarlar.

-Selo var ya Selo. Diyarbakır'daki Kürt kardeşlerimizi sokaklara döktü, arabalarla üzerinden geçtiler. Bay bay Kemal çıkaracağız onu diyor. Ne suçu var? diyor. 51 kardeşimizi öldürdüler, daha ne yapacaklar ya. Kandil'den selam geliyor bay bay Kemal'e. Kandil'den selam geliyor, 'desteğimiz onunla' diyorlar. Bunların dini, ezanı, kitabı yok. Benim Giresunlu kardeşlerim bunların önünü açar mı?

-Şimdi Van'a gideceğim, orada da bunları işleyeceğim. Kürt kardeşlerimiz bunlara inanıp yanlış yola girmesinler.

"KALEYİ KADINLARIMIZ FETHEDECEK"

- Kürt kardeşlerimi çok aldattılar, hala da aldatıyorlar.

- İstanbul'daki, Atatürk Havalimanı'ndaki Teknofest'i hazmedebildiler mi? Şimdi de aynı yeri ABD'li şirketlere devretme sözü veriyorlar. O şirketle ben 15 sene önce görüştüm. Yatırım yapacağız, dediler. Ne istiyorsanız verelim, dedim. Gelmediler. Bunlar vatansever değil, gelip de bu yatırımları yapmazlar. İHA'ları, SİHA'ları, Akıncı'yı yapan, Kızılelma'yı yapanlar BAYKAR. Bu milletin evlatları ile onları mukayese edemeyiz.

- Londra'dan tefeciler bunlara 300 milyar dolar verecekmiş. Böyle bir şey olabilir mi? Fındığa zam verecekmiş, bugüne kadar neredeydiniz? Eskiden bu sahil yolu var mıydı? Samsun'dan çık Hopa'ya kadar böyle bir yol yoktu. Şu anda burada 12 tane tüneller, geçitler var. Bütün o dağların yeşilliklerini bile izleyebiliyorsun. Bunları AK Parti'yle yaşamadık mı. Yaparsa AK Parti yapar. Eksikler de önümüzdeki dönemde aşılacaktır. Yine biz aşarız bunu.

2-cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-erdogan-partisinin-giresun-mitinginde-konustu.jpg

MAAŞLAR TEMMUZDA ZAMLANACAK

- Yaptıklarımızı anlatmaya saatler yetmez. Eksikler de yok değil, bütün bunlar aşılacaktır, yine biz aşarız. Enflasyon her ay düşüyor. Yüzde 43'e indi. Her ay azala azala devam edecek.

- Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin maaşlarına yaptığımız yüksek oranlı iyileştirmelerle birlikte alım gücünü artırdık. Temmuz ayında inşallah yeni artışlarla çalışanlarımızı ve emeklilerimizi daha da rahatlatacağız.

- Kale içeriden fethedilir, kalenin içinde kimler var; kadınlar. Kaleyi kadınlarımız fethedecek.

"AYASOFYA'YI BİZ İBADETE AÇTIK MI?"

- Temmuz ayında hem enflasyon farkını hem refah payını dikkate alan artışlar yapacağız.

- Eğitimden sağlığa her alanda standartları en yükseğe biz çıkardı. Sanayi ve teknoloji eksiklerini biz giderdik mi? Bu ülkenin en büyük özlemi olan Ayasofya'yı biz ibadete açtık mı?

- Amerika'da Türk Evi'ni inşa ettik. Yaparsa biz yaparız, yaparsa AK Parti yapar.

- -Biz LGBT'ye karşıyız. CHP, İYİ Parti, HDP LGBT'ci. Cumhur İttifakı olarak biz karşıyız. Bizim için ailemiz kutsaldır. Bize Allah yeter, bize milletimizin sevgisi desteği, yeter. Ne yapsalar boş.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.