Erdoğan’ın Batman mitingine kaç kişi katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu’da miting meydanındaki vatandaşlara seslendi. Erdoğan, Bolu mitinginde büyük bir kalabalıkla karşılaştı.

Erdoğan’ın Batman mitingine kaç kişi katıldı
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman mitinginde vatandaşlara seslendi. Erdoğan’ın Batman mitinginden gelen bilgiye göre yaklaşık 55 bin kişi mitinge katılarak Erdoğan’ı destekledi.

Erdoğan, Batman mitinginde açıklamalar yapıyor. Erdoğan Batman’da da muhalefet partileri hedef aldı.

rte.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Batman'da yaptığı açıklamalarından bazı bölümler:

‘’Bay Bay Kemal getirse getirse Kandil'e ve Pensilvanya’ya bahar getirir. Kılıçdaroğlu ancak bebek katillerine, 6-8 Ekim olaylarının faillerine bahar getirir. 15 Temmuz gecesi milletimizin tepesine bomba atan FETÖ’cülere bahar getirir.”

"Şu anda bir Selo var. Bu Selo Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizin kanına giren değil mi? Bay Bay Kemal 'Selo’yu çıkartacağım' diyor. Yanındakiler ne diyor, 'çıkartacağım' diyor. Benim milletim, Erdoğan kardeşine 'yürü arkandayız' dediği müddetçe çıkartamazlar, Cumhur İttifakı iktidar olduğu müddetçe çıkartamazlar."

Kürt ile Zaza'yı, Arap ile Türk'ü, Alevi ile Sünni'yi kimse bölemez, birbirine düşüremez. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Gerektiğinde ezanımızı, bayrağımızı korumak için yan yana mücadele ettik. Çanakkale'de koyun koyuna yatan bizim atalarımızdır."

bat.jpg

''Yıllardır terörle, yoklukla anılan bölgemize hakiki baharı biz getirdik''

''Yıllardır terörle, yoklukla anılan bölgemize hakiki baharı biz getirdik. Bu kazanımlardan artık geriye dönüş olmayacaktır. Her kim terör örgütlerinin tehditleri altında eski Türkiye’yi hortlatmaya çalışırsa karşısında bizi bulacaktır. Rabbim ömür, milletimiz yetki verdikçe artık analar ağlamayacaktır. Bay Bay Kemal Diyarbakır analarını bir kere olsun ziyaret etmedi. Evlerden bir daha ağıtlar yükselmeyecek, çocuklarımızı kimse dağa zorla kaçıramayacak.''

“Batman’da son 21 yılda 51 milyar lirayı aşkın yatırım yaptık. Bu HDP, CHP ne yaptı?”

erdogan-002.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.