Erol Tosun Keçiören'de Kırşehirlilerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, seçim çalışmalarını ilçe,köy ve mahalle demeden gece gündüz sürdürüyor.

Erol Tosun Keçiören'de Kırşehirlilerle buluştu
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, seçim çalışmalarını ilçe,köy ve mahalle demeden gece gündüz sürdürüyor. CHP Ankara 2. Bölge’den aday gösterilen Erol Tosun, seçim ziyaretlerini sürdürürken, hemşehrileri Kırşehir’in de desteğini almaya devam ediyor. Kırşehir Akpınar Aşağı Homurlular Köyü Derneği’ni ziyaret eden Tosun, büyük bir sevgi ile karşılandı.

ekle.jpg

CHP Ankara Milletvekili Adayı Erol Tosun, Ankara'da Kırşehirli vatandaşlar ile biraraya gelmek için dernek toplantısı düzenlendi. Kırşehir Akpınar Aşağı Homurlular Köyü Derneği’nde yapılan toplantıya katılım oldukça fazlaydı. Kırşehir Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği Ankara Şube Başkanı ve Genel Sekreteri, Kırşehir ve İlçeleri Dayanışma Kültür Derneği Genel Sekreteri ve Genel Başkan Yardımcısı, Kırşehirliler Birliği Derneği Genel Başkan Vekili, Kırşehirliler Vakfı Genel Başkanı, Çorum, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir ve Ankara Dernekleri’nin Kurucusu, Ortaanadolu Dernekler Birliği’nin kurucusu olarak görev alan CHP Ankara 2.bölge Milletvekili adayı Erol Tosun, Kırşehirliler Aşağı Homurlular Köyü Derneği'nde yoğun kalabalık ve sevgi seli ile karşılandı.

Halkımızın Yaralarını Saracağız

Erol Tosun şu sözleri söyledi: "Hayat artık çok pahalı, çiftçinin halini kimse anlamıyor ve çiftçi üretemiyor. Köylü ikinci sınıf vatandaş durumunda görülüyor. Buna dur demenin vakti geldi. Çiftçi, köylü, vatandaş, genç, çocuk herkes hakkını alacak. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu iktidara geldiğinde herkes hakkını alacaktır. Bütün sorunları ortadan kaldıracağız, halkın yaralarını saracağız "dedi. Kırşehirliler dernek toplantısı'nda CHP Ankara Milletvekili adayı Erol Tosun, CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Av.Dr. Murat Emir ve Deva Partisi Sözcüsü CHP 2. Bölge 2. sıradan Milletvekili adayı Av.İdris Şahin , Gelecek Partisi Keçiören İlçe Başkanı Emin Demirbaş ve CHP Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan toplantıda sırası ile söz hakkı alarak yapacakları çalışmaları da dile getirdiler. Katılan vatandaşların istek ve temennilerini aldılar.

erol-ara.jpg

Ziyarete; Erol Tosun'un yanı sıra Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Ankara 2.Bölge 2. sıradan Milletvekili Adayı Av.İdris Şahin, CHP 2. Bölge 1.sıra Milletvekili Adayı Av.Dr. Murat Emir, Gelecek Partisi Keçiören İlçe Başkanı Emin Demirbaş, Kırşehir Mucurlar Derneği eski Vakıf Başkanı Bekir Onan, Cumhuriyet Halk Partisi Keçiören İlçe Başkanı Bülent Gündoğan, Demokrat Parti Haysiyet Divanı Üyesi Selami Genel, Dulkadirli Yarımkale Dernek Başkanı Kemal Demiray, Kırşehir Aşağı Homurlular Dernek Başkanı Serdar Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Danışmanı Ali Asker Koç, Şereflikoçhisar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Kılıç katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.