Erol Tosun'dan Keçiören esnafına ziyaret

CHP Ankara 2.bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, Keçiören esnafını ziyaret etti.

Erol Tosun'dan Keçiören esnafına ziyaret
Yayınlanma:

CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, Kırşehir Akpınar Aşşağı Humurlular Köyü Derneği buluşması öncesinde Keçiören esnafını ziyaret etti.

Ankara Milletvekili adayı Erol Tosun, manavından mandıracısına, ayakkabıcısından petrol ofisine bütün esnafı gezdi.

Keçiören esnafını ziyaret eden Tosun, petrol ofisinde akaryakıt alan vatandaşlarla gelen zamlar hakkında konuştu. Esnafların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini dile getiren Tosun, "İktidar olduğumuzda yüzde 40 oranında akaryakıtta indirim uygulayacağız. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Millet İttifakı olarak güçlendirilmiş parlamenter sistemle ilgili uzun zamandır çalışıyoruz" dedi.

untitled-1.jpg

"ESNAF KAN AĞLIYOR"

Tosun, esnafların derdine derman olacaklarını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: "Esnaf kan ağlıyor. Esnaflar iş yapamaz hale geldi, kiralarını bile çıkartamıyorlar çünkü halkta para yok. Alım gücü düştü. Her şey ateş pahası. Vatandaş eline aldığı iki yiyecekten birini geri bırakıyor. Elindekinin de en ucuzunu tercih ediyor.

Enflasyonu düşüreceğiz. Yeteri kadar emekliye maaş verilmiyor, çalışacak işçi yok. Çok sayıda işçi çalıştığında esnaf da kazanacak"

erol-tosun.jpeg

Tosun, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve milletvekili adaylarına destek istedi.

Erol Tosun'un esnaf ziyaretine Mucurlular Derneği Kırşehirliler Vakfının eski Başkanı Bekir Onan, Demokrat Parti Haysiyet Divanı Üyesi Selami Genel eşlik etti.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.