Eski Ülkü Ocakları Başkanı Millet İttifakı’nı destekleyecek

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Ak Parti’nin sığınmacıları oy kaynağı olarak gördüğünü dile getirerek, “14 Mayıs'ta alınan oy göstermiştir ki Tayyip Erdoğan bu seçimin kaybedeni. Ülkenin yenilenmeye ihtiyacı var değişime ihtiyaç var" dedi

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Millet İttifakı’nı destekleyecek
Yayınlanma:

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayların yeterli oy alamaması nedeniyle seçimler ikinci tura kaldı. İkinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu karşı karşıya gelecek.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu katıldığı bir programda, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da suikast ile öldürülmesinde MHP'nin sessizlik içinde kalmasına rağmen taziye mesajı yayımlamasıyla gündeme gelmişti.

Azmi Karamahmutoğlu, Alparslan Türkeş'in göreve atadığı son Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak da milliyetçi camiada önem verilen isimler arasında yerini alıyor.

AKP SIĞINMACILARI OY KAYNAĞI OLARAK GÖRÜYOR

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Türkiye'de ekonomik kriz, siyasi istikrarsızlık ve can güvenliği sorunları nedeniyle gençlerin seçimi AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması durumunda gençlerin ülkeyi terk etmeyi düşündüğünü dile getirdi. AKP'nin sığınmacıları oy kaynağı olarak gördüğüne dikkat çeken Karamahmutoğlu, vatandaşlığın da para karşılığı satıldığını hatırlattı.

"DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR"

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, "Kemal Kılıçdaroğlu, bu seçimin galibidir. Aradaki yüzde 5'lik fark, bütün matematik ortada. Hükümetin imkanlarıyla 21 yıldır YSK'sından ilçe seçim kuruluna, ithal seçmeninden oy pusulasında, birleştirme tutanaklarına... Yüzde 2'lik, 3'lük, 4'lük oy kayması var. 14 Mayıs'ta alınan oy göstermiştir ki Tayyip Erdoğan bu seçimin kaybedeni. Ülkenin yenilenmeye ihtiyacı var, değişime ihtiyaç var. Ülkenin sosyolojisi değişiyor" diyerek Türkiye için gereken değişimin Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleşeceğini söyleyerek Millet İttifakı'na desteğini açıkladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.