Fatih Altaylı Hilal Kaplan’a verdi veriştirdi!

Seçime sayılı günler kala araştırma şirketleri peş peşe anketler yayınlıyor. Anketlerin bazılarında Millet İttifakı'nın bazılarında Cumhur İttifakı'nın önde olduğu görülüyor.

Fatih Altaylı Hilal Kaplan’a verdi veriştirdi!
Yayınlanma:

Habertürk yazarı Fatih Altaylı da yapılan anket çalışmalarına ilişkin bir yazı kaleme aldı ve "Hiç kimsenin eli rahat değil, hiç kimse için seçim çantada keklik değil. Cumhur İttifakı da, adayı da öne geçmiş falan değil." dedi. Altaylı şunları kaydetti: Anketlere çok da fazla itibar etmeyin dedim, iktidar yanlısı okurlar “Anketler Cumhur İttifakı’ndan yana döndüğü için itibar etmeyin diyorsunuz” diye sitem ediyorlar. Vallahi benim elimdeki hiçbir ankette Cumhur İttifakı lehine dönmüş bir durum yok.

HİÇ KİMSENİN ELİ RAHAT DEĞİL!

Yaratılmaya çalışılan algı gibi, Cumhur İttifakı, Millet İttifakı’nın 5-6 puan önünde olsa sizce eşinin ve çocuklarının bile oyunu alabileceği şüpheli olan bir parti genel başkanına milletvekilliği verilip de meydan meydan çanta gibi taşınır mı? Hiç kimsenin eli rahat değil, hiç kimse için seçim çantada keklik değil. Cumhur İttifakı da adayı da öne geçmiş falan değil" ifadelerini kullandı.

SÖYLENEN BAŞKA YAPILAN BAŞKA

Öte yandan Sabah gazetesi yazarı ve TRT Yönetim Kurulu üyesi Hilal Kaplan'ın geçtiğimiz günlerde Milat yazarı Tevfik Emre Sarı ile evlendiği ortaya çıkmış; Sarı'nın 2022 Eylül ayında boşandığı Asuman Karaca, Emre Sarı ve Hilal Kaplan Sarı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evliliği devam ederken, Sarı’nın Hilal Kaplan ile sürekli olarak konuştuğunu, kendisinin Sarı’yı uyardığını buna rağmen eşinin kendisine Hilal Kaplan’ı “Abla” olarak gördüğünü söylediğini ileri sürmüştü.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, konuya ilişkin "Emsal" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Altaylı, gündeme bomba gibi düşen Hilal Kaplan'ın adını belirtmeden yazdığı yazısında, "Siyasal İslamcı camiadaki son günlerde yaşanan ve bizi hiç de ilgilendirmeyen magazinsel bir durum bugün egemen olan anlayışı ve memleketimize hakim siyasal İslamcı tefekkür biçimini gösteren şahane bir örnektir. Söylenen başkadır, yapılan başka" ifadelerini kullandı

İlgili Haberler
 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.