Fatih Erbakan: İsrail'e 8 milyon TL değerinde dikenli tel ihraç edildi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye ve İsrail arasındaki ticaretin devam ettiğini belirterek, 7 Ekim'den bu yana İsrail'e 8 milyon TL değerinde dikenli tel ihraç edildiğini ifade etti.

Fatih Erbakan: İsrail'e 8 milyon TL değerinde dikenli tel ihraç edildi
Yayınlanma:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Karabük'te düzenlenen bir mitingde hükümetin İsrail ile devam eden ekonomik ilişkilerine eleştirdi.

Türkiye'nin İsrail ile olan ticari faaliyetlerine devam ettiğine dile getiren Erbakan, İsrail'in Mescid-i Aksa'nın çevresine Müslümanların girişini engellemek amacıyla dikenli teller çekmesi için gereken malzemeleri Türkiye'den sağladığına dikkat çekti.

Türkiye ve İsrail arasındaki ticaretin devam ettiğine işaret eden Erbakan, İsrail'in Müslümanların Mescid-i Aksa'ya girmelerini engellemek için çektiği dikenli tellerin Türkiye'den gittiğini ileri sürdü.

İSRAİL'E 8 MİLYON TL DEĞERİNDE DİKENLİ TEL İHRAÇ EDİLDİ!

7 Ekim'den bu yana İsrail'e 8 milyon TL değerinde dikenli tel ihraç edildiğini ifade eden Erbakan, bu durumun Osmanlı'nın mirasçıları olarak Filistin, Kudüs ve Gazze'nin koruyucusu olması beklenen Türkiye'ye hiç yakışmadığını söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.