Gelecek Parti'den "AK Parti'ye katılacaklar" iddiasına yanıt

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partilerinin AK Parti'ye katılacağına yönelik çıkan iddialara ilişkin bir açıklama yaptı.

Gelecek Parti'den "AK Parti'ye katılacaklar" iddiasına yanıt
Yayınlanma:

Özdağ, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Biz bulunduğumuz yerdeyiz, muhalefet yapmaya devam ediyoruz. Ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız" dedi.

Özdağ, bazı haberlerde Gelecek Partisi'nden 5 kişinin AK Parti'ye geçeceği iddialarının yer aldığını ifade ederek, bu haberlerin doğruluğunu yalanladı. Özdağ, "En son benim adıma da çıktı ama arayıp bana soran yok" diyerek, iddiaların gerçek dışı olduğunu vurguladı.

Özdağ ayrıca, Gelecek Partisi'nin başarılı bir muhalefet sürdürdüğünü ve bu konudaki çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, yarın İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu ile bir görüşme gerçekleştireceğini ve bu görüşmeden sonra basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Özdağ, Davutoğlu'nun basın toplantısında iddialara ilişkin detaylı açıklamalarda bulunacağını söyledi.

Özdağ’ın açıklamaları, Gelecek Partisi'nin AK Parti'ye katılma iddialarına yönelik net bir yanıt verdi. Parti, mevcut pozisyonunu koruyarak muhalefet rolünü sürdürme kararlılığını yineledi. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun önümüzdeki günlerde yapacağı açıklamanın, bu konuda daha fazla bilgi vereceği belirtiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.