Gültekin Ayantaş Yeniden Refah Partisi'nden aday!

2004'ten 2019'a kadar AK Parti'den Akyurt Belediye Başkanı olarak görev yapan Gültekin Ayantaş, 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Akyurt Belediye Başkan Adayı ilan edildi.

Gültekin Ayantaş Yeniden Refah Partisi'nden aday!
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti sıralarında 3 dönem belediye başkanlığı yapan Gültekin Ayantaş, Yeniden Refah Partisi'nden 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Akyurt Belediye Başkanlığına aday olarak gösterildi.

Daha önce 3 dönem belediye başkanı olarak Akyurt'ta görev yapan Ayantaş, AK Parti'den yeniden aday olarak gösterilen Hilal Ayık ile seçim yarışına girecek.

GÜLTEKİN AYANTAŞ KİMDİR?

Gültekin Ayantaş, 1964 yılında Ankara Akyurt'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Akyurt'ta tamamladıktan sonra lise eğitimini Ankara'da aldı. Yüksek öğrenimini Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Bölümü'nde tamamlayarak 1987 yılında mezun oldu. 1989 yılında öğretmenlik görevine başladı ve çeşitli yörelerde idareci öğretmen olarak çalıştı.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yaparken, 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı'na aday oldu ve seçilerek Belediye Başkanı oldu. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde tekrar aday olarak ikinci sırada yer aldı. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ise üçüncü kez belediye başkanı olarak seçildi. Gültekin Ayantaş, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.