Hakan Fidan bakan olacak mı? Hakan Fidan kabinede mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni Kabine'yi perşembe veya cuma günü açıklaması bekleniyor. Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan'ın da kabinede yer alacağı konuşuluyor. Peki, Hakan Fidan bakan olacak mı? Hakan Fidan kabinede mi?

Hakan Fidan bakan olacak mı? Hakan Fidan kabinede mi?
Yayınlanma:

13 yıldır Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı olan Hakan Fidan, Dışişleri veya İçişleri Bakanlığı için ismi konuşuluyor. Diğer taraftan, Enerji Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Alpaslan Bayraktar'ın da bakan olacağı iddia ediliyor. Peki, Hakan Fidan bakan olacak mı?

hakan.jpg

HAKAN FİDAN BAKAN OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve 13 yıldır MİT Müsteşarlığı görevini yürüten Hakan Fidan'ın adı Dışişleri veya İçişleri Bakanlığı için düşünülüyor. Vatandaşlar tarafından en çok merak edilen soru ise Hakan Fidan bakan olacak mı? sorusu oldu. Peki, Hakan Fidan bakan olacak mı?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da Dışişleri Bakanlığı için adı dile getiriliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile Afyonkarahisar Valisi Kübra Yiğitbaşı'nın da bakan olabileceği belirtiliyor. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun da Milli Savunma Bakanlığı için adı geçiyor. Trabzonlu olan Hacımüftüoğlu'nun bakan olması bekleniyor.

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.