HÜDA PAR, Yerel seçimler için Ankara, İstanbul ve İzmir kararını açıkladı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da büyükşehir belediye başkanı adayı çıkarmayacaklarını duyurdu.

HÜDA PAR, Yerel seçimler için Ankara, İstanbul ve İzmir kararını açıkladı
Yayınlanma:

Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için belediye başkan adaylarını tanıttığı Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayarak başladı. Saldırıların devam ettiğini ve insanların sadece bombalardan değil, açlık ve susuzluktan da ölmeye başladığını ifade etti ve zalimlerin siyonizmin arkasını koruduğunu söyledi.

Yapıcıoğlu, yerel yönetimlerin milletin maddi ve manevi kalkınmasında önemli bir rol oynadığını belirterek, halkın bu gidişattan rahatsız olduğunu ve dürüst belediyecilik ve gerçek hizmet anlayışıyla hizmete talip olduklarını ifade etti.

Partisinin doğru adaylarla seçime girdiğini vurgulayan Yapıcıoğlu, adalete ve hakkaniyete uygun bir belediye yönetimi için vatandaşları HÜDA PAR'a oy vermeye davet etti.

Yerel yönetimlerde insanı önceleyen ve adaleti merkeze alan bir anlayışla hareket edeceklerini dile getiren Yapıcıoğlu, sokakları ve parkları güvenli hale getireceklerini ve sahipsiz köpeklerle ilgili önlemler alacaklarını belirtti.

Konuşmasının ardından partisinin 27 il ve 58 ilçe belediye başkan adayını tanıtan Yapıcıoğlu, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da büyükşehir belediye başkanı adayı çıkarmayacaklarını açıkladı. Bu illerde Cumhur İttifakı isimlerini destekleyecek olan HÜDA- PAR diğer illerin adaylarını duyurdu. Erzurum'da Kerbela Şanlı, Kayseri'de Mehmet Çalhan, Ordu'da Bülent Dinç, Sakarya'da Veysel Yavuz, Samsun'da ise Kenan Çil'in adayları olduğunu bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.