İsrail'e destek veren firmaları kapatın

Seçime AK Parti listesinden girerek 5 milletvekiliyle TBMM'de temsil edilen HÜDAPAR'dan iktidara İsrail kökenli şirketleri kapatması çağrısı yapıldı.

İsrail'e destek veren firmaları kapatın
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın küçük ortağı HÜDAPAR, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada adeta hükümete ültimatom verdi.

Hükümetin Netenyahu'yu terörist ilan etmesine rağmen İsrail rejimine destek veren firmaların ülke içinde faaliyetlerine devam etmesine izin verilmesi eleştirildi. İsrail sermayeli şirketlerin derhal kapatılması istenen açıklama şöyle:

"PKK veya İŞİD’e desteğini ilan eden bir firmaya gösterilecek muamelenin, Siyonist destekçisi firmalardan esirgenmesinin anlaşılır bir yönü yoktur. Hükümet bu çelişkili tavrından derhal vazgeçmelidir. Hukuk tanımayan Siyonizm madem terörizmdir, yardım edenlere de buna göre muamele edilmelidir. Siyonistlerle ticaret yapılması ve Siyonistlere açıktan destek veren firmaların serbestçe faaliyet göstermesi, her gün çocuk ve kadın ölümlerini seyreden vicdan sahibi halkımızı rahatsız etmektedir. Hükümetin duyarsızlığı yüzünden halkın öfkesi Siyonizm'in destekçisi firmalara yönelmektedir. Ortaya konan tepkiler zaman zaman istenmeyen görüntülere de yol açmaktadır.

Siyonist katillerin fütursuzca sürdürdükleri soykırımı ve destekçilerini protesto etmek, boykot çağrısı yapmak, Filistin’de yaşanan vahşeti gündemde tutmak için çaba sarf etmek sadece bir hak değil aynı zamanda insani bir görevdir. Haklı protestolarımızı ortaya koyarken 'Siyonizm'in gizli destekçileri'ne malzeme vermemeye azami derecede dikkat edilmesi gerektiğini de unutmamalıyız.

Soykırımcı Siyonistlere destek verdiği tespit edilen firmaların faaliyetlerine son verilmeli, çalışma ruhsatları iptal edilmelidir. Hükümeti bu konuda derhal somut adım atmaya davet ediyoruz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.