İYİ Parti'den Muharrem İnce yorumu!

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesiyle ilgili, İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Bu kararın Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir adım daha seçimlerde netice alabilmesi yönünde bir katkı yapacağı kanaatindeyim" dedi.

İYİ Parti'den Muharrem İnce yorumu!
Yayınlanma:

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesiyle ilgili katıldığı canlı yayında konuşan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Bu kararın Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir adım daha seçimlerde netice alabilmesi yönünde bir katkı yapacağı kanaatindeyim" dedi.

KILIÇDAROĞLU: BENİM ÇAĞRIM HALA GEÇERLİ

Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu, kararın ardından İnce'yi sofrasına çağırdı. Kılıçdaroğlu, "Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce'yi Türkiye'nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin" dedi.

KÜRŞAD ZORLU: KARAR KILIÇDAROĞLU LEHİNE KATKI YAPAR

Kararın Kılıçdaroğlu lehine işleyeceğini belirten Zorlu, "Sayın İnce'nin bu kararına tabii saygı duyuyoruz. Biz en baştan bu yana İYİ Parti olarak Sayın İnce'ye karşı bu haksız, maksadını aşan iddia ve söylemlerin karşısında durduk. Siyaset yapma ve cumhurbaşkanı adayı olması kararına da saygı duyduk. Ama bir çağrı da yaptık. Vatanımızın, milletimizin, geleceği için ortak paydada buluşarak bu karanlık tablodan çıkmak adına güçlerimizin birleştirilmesi gerektiğini ortaya koyduk. Sayın İnce'nin kararının bu yönüyle önemli olduğunu düşünüyorum. Bu karar elbette şu anda pazar günü gerçekleşecek seçimlerde Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir adım daha seçimlerde netice alabilmesi yönünde bir katkı yapacağı kanaatindeyim ben" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.