Karamollaoğlu: O ismi pazartesi günü açıklayacağız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sağlık sebebiyle görevi bırakacağını açıklamasından sonra gözler genel başkanlık için yeni adaylara çevrildi.

Karamollaoğlu: O ismi pazartesi günü açıklayacağız
Yayınlanma:
Güncelleme:

Genel Başkan olarak partililerle son bayramlaşmasını yapan Temel Karamollaoğlu, yaptıkları görüşme ve değerlendirmeden sonra belirledikleri adayı 24 Haziran Pazartesi günü açıklayacaklarını duyurdu.

milligazete.com.tr'de yer alan habere göre, 30 Haziran’da yapılacak olan kongreye dikkat çeken Karamollaoğlu, heyecanlı bir kongrenin olacağını belirtip partililere, ihtilaflara neden olunmaması çağrısında bulundu.

SAADET PARTİSİ'NDE GENEL BAŞKANLIK YARIŞI

Karamollaoğlu, “30’unda yeni bir genel başkan belirleyeceğiz. Bir değişim yapmış olacağız. Ben buradan kopmuş olmayacağım. Heyecanlı bir kongre olmasını istiyoruz. Belirlediğimiz 5 adayı açıkladık. Allah nasip ederse hafta başında bu ismi açıklayacağız. Başka adayları da engelleyecek değiliz. Kongremizi 30 Haziran’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştireceğiz inşallah. Dualarınız ile önemli bir kongre icra edeceğiz. İnşallah hayırlara vesile olacağını ümit ediyoruz. Biz olağanüstü bir kongre yapıyoruz şu anda. Bu kongrenin memleketimize, davamıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Hepimiz hem sükûnet içerisinde hem de heyecanlı olarak bu kongreyi gerçekleştirmek mecburiyetindeyiz.” diye konuştu.

Kulislere göre parti içerisinde Genel Başkanlık için İstanbul Milletvekili Birol Aydın ismi öne çıktı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.