Kemal Kılıçdaroğlu: "Hakk için Halk için yumuşamayacağız ve normalleşmeyeceğiz"

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sert eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı Kıbrıs'ta toprak verme niyeti ile, Büyük Ortadoğu Projesi'nin Eş Başkanlığıyla ve Irak’a giren Amerikan askerleri için dua etmesiyle tanıdıklarını ifade etti.

Kemal Kılıçdaroğlu: "Hakk için Halk için yumuşamayacağız ve normalleşmeyeceğiz"
Yayınlanma:

Kılıçdaroğlu, "Sahte ve montaj videolarla seçim sürecinde milletimizi aldattığını dahi gördük." dedi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı'nın geçmişteki sözlerini hatırlatarak, "Bitsin bu hasret..." ve "Oğlum paraları sıfırla." söylemlerine değindi. Ayrıca, "Büyükelçi yaptığın rüşvetçi bakanlarından" ve "Parmağındaki yüzükten" de Erdoğan hakkında bilgi sahibi olduklarını vurguladı.

Kılıçdaroğlu, hükümetin yandaşlarına peşkeş çektiği 418 milyar dolardan, halkı soyan 5'li çetelerden, uyuşturucu ve mafya baronlarının vatanı mesken etmesinden de Erdoğan’ı sorumlu tuttu.

Kadına yönelik şiddet, gençlerin umutsuzluğu ve ekonomik zorluklar gibi konularda yaşanan sorunları dile getiren Kılıçdaroğlu, " Hakk için Halk için yumuşamayacağız ve normalleşmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın geçmişteki siyasi ittifaklarına ve dönüşümlerine de değinen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin teslim alınamaz bir güç olduğunu vurguladı. "Şunu iyi bil; Cumhuriyet Halk Partisi, teslim alınamaz son kale olarak hep karşında ve iktidar yolunda olacaktır." diyerek sert bir mesaj verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.