Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sert sözler: Ne ekonomiden anlarsın! Ne dış politikadan anlarsın!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden hükümete kamuda tasarruf eleştirisi yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sert sözler: Ne ekonomiden anlarsın!  Ne dış politikadan anlarsın!
Yayınlanma:

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, siyasi ve ekonomik konularda hükümeti eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımında, hükümetin ekonomik politikaları, itibar yönetimi ve adalet sistemi gibi konulardaki tutumları sert bir dille eleştirildi. Hükümetin ekonomik tedbirlerde yanlışlar yaptığı, adalet sisteminin tarafsızlığını kaybettiği ve gazetecilere yönelik baskıların arttığı ifade edildi. Ayrıca beşli çete ve Cumhurbaşkanlığı külliyesi üzerinden de sert sözler sarf etti.

Ayrıca, sığınmacı politikaları ve vatandaşlık verilmesi konularında da eleştirilerde bulunuldu. Kılıçdaroğlu, hükümetin vatandaşlık satışı gibi uygulamalarla ülkeyi dünya çapında rezil duruma düşürdüğünü belirtti.

Paylaşımda, hükümetin iddia edilen hatalı politikaları nedeniyle Türkiye'nin iç ve dış politikada sıkıntılar yaşadığı vurgulandı. Kılıçdaroğlu, bu politikalara karşı mücadele edeceklerini ve Türkiye'nin geleceği için çalışacaklarını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.