Kırşehirli Eğitimciler İYİ Parti'den aday gösterilen hemşehrilerini konuk etti

Kırşehirli Eğitimciler Derneği Başkanı Recep Kılıç, "Eğitimciler olarak hemşehrilerimizn her daim yanındayız. Parti ayrımı yapmadan tüm aday gösterilen "hemşerilerimize kapımız her zaman açık” dedi.

Kırşehirli Eğitimciler İYİ Parti'den aday gösterilen hemşehrilerini konuk etti
Yayınlanma:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) çatısı altında bulunan Kırşehirli Eğitimciler Derneği, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde çeşitli partilerden aday gösterilen hemşehrileri için tanışma programı düzenlemeye devam ediyor.

Tanışma toplantılarının bugün ki konukları; İYİ Parti Ankara milletvekili adayları oldu. İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara 3’üncü Bölge milletvekili adayı Prof. Dr. Kürşad Zorlu ve Ankara 1’inci Bölge Milletvekili adayı Dr. Ahmet Altıparmak’ın yanı sıra çok sayıda Kırşehirli eğitimci, İYİ Parti’den aday gösterilen hemşerilerine destek için bir araya geldi.

ara-2.jpg

Kılıç: Biz her zaman hemşehrilerimizin iyi yerlerde olması için mücadele ederiz ve onlarla gurur duyarız

Kırşehirli Eğitimciler Derneği tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıya eğitimciler yoğun katılım gösterirken programda Kırşehir Dernekler Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Kırşehirli Eğitimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Recep Kılıç ‘’Birbirimize destek ve güç vererek güzel şeyler başaracağız’’ dedi. Toplantıda dernek yönetim kurulu üyeleri de birlik beraberlik mesajları verdi. Ayrıca Kılıç, Kırşehirli Eğitimcilerin çalışmaları hakkında milletvekili adayı hemşehrilerine bilgiler aktardı.

Zorlu: Sizin desteğinizle başaracağız

İYİ Parti sözcüsü ve Ankara milletvekili adayı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, ‘’Sizin desteğinizle başaracağız, Kırşehirliler burada patlama yapacak’’ ifadelerini kullandı. Zorlu, destekleri için Başkan Kılıç’a ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

ara-3.jpg

Altıparmak: Üreten ve düşünen beyinler, en önemli değerdir

Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Dr. Ahmet Altıparmak ise ‘’Üreten ve düşünen beyinler, en önemli değerdir’’ diyerek Kırşehir’in ve ülkemizin geleceğini düşünen beyinlerin inşa edeceğini söyledi. Beraberliklerinin devamlı olmasını dileyen, Altıparmak konuşmasının ardından herkese teşekkür etti.

İYİ Parti Ankara milletvekili adayları Zorlu ve Altıparmak Kırşehir ve ülkemiz için ellerinden geleni yaparak çalışacaklarını dile getirdi. Toplantı adaylar ve katılımcıların seçimler ile ilgili fikir alışverişi ile devam etti. Koyu bir sohbetin sonunda vekil adayları, hemşehrilerinden Ankara’da gerçekleşecek seçimde destek istediler.

ara.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.