Kırşehirli Erol Tosun: Birinci sıra adayından daha fazla çalışacağım

CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, "Ben 1. Sıra adayımızdan daha fazla çalışacağımı biliyorum. Bundan emin olun. Sahada da göreceksiniz. Girmediğim sokak gitmediğim mahalle gitmediğim sivil toplum kuruluşu kalmayacak" dedi.

Kırşehirli Erol Tosun: Birinci sıra adayından daha fazla çalışacağım
Yayınlanma:

Anadolu Gazetesi Yazarı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun Keçiören CHP İlçe Teşkilatı’nda partililerle buluştu.

CHP Ankara 2. Bölge Adayı Erol Tosun, burada yaptığı konuşmada, 2012 yılından itibaren Keçiören'in her sokağında emeği olduğunu söyledi.

whatsapp-image-2023-04-22-at-22-59-18.jpeg

"BEN 1. SIRA ADAYIMIZDAN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIM"

Milletvekili adayı Tosun, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bazıları eleştiriyor. Keçiören'in 'listede adayı yok' diye. Biz 10. sırayı 1. sıra kabul ederek, sokak sokak cadde cadde çalışmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle. Küsmek, darılmak yok. Ama süreci daha sonra değerlendireceğiz. Ben kendi adıma şunu söylüyorum: Kırşehirli hemşehrilerime de bunu söylüyorum. Diyoruz ki; kardeşim halkımıza bizi bilerek geri sıralara koydular. 2'yi 4 yapalım. 4'ü 5 yapalım. Bizim gönlümüzden geçen bir sıra değil ama 4 tane parti ile liste paylaşılmış. Mecburen buna katlanacağız hep beraber. Bunun için küsmek darılmak yok. Ben 1. Sıra adayımızdan daha fazla çalışacağımı biliyorum. Bundan emin olun. Sahada da göreceksiniz. Girmediğim sokak gitmediğim mahalle gitmediğim sivil toplum kuruluşu kalmayacak. Bundan emin olmanızı istiyorum. İnşallah 4 değil 5 çıkaracağız. Partimize de 3 milletvekili fazladan kazandırmış olacağız. Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığında buluşmak üzere. Gelecek bayramınızı şimdiden kutluyorum."

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum