Meral Akşener Yavaş ve İmamoğlu’nu bombaladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak’ta partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Akşener ziyarette Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

Meral Akşener Yavaş ve İmamoğlu’nu bombaladı
Yayınlanma:

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine ‘Tek ve müstakil’ olarak devam etme kararı alan ve bu kararın ardından hem kamuoyunda hem parti içinde yoğun tartışmalara sahne olan İYİ Parti’de yerel seçim için hazırlıklar ve çalışmalar devam ediyor.

Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında Uşak’ta partililerle bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında altılı masayla ilgili de konuştu. Akşener, “Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya iki kişinin ismini götürdüm, o masadan kovuldum. İkisi de korktu, kabul etmedi. Ben değil milletin istediğini kabul etmediler” diyerek Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu doğrudan hedef aldı. İsim vermeden yaptığı açıklamanın ardından yerel seçimlerdeki kararlarının da net olduğunu vurgulayan Akşener, “İstanbul’da da Ankara’da da her il ve ilçede de tek başımıza seçime gireceğiz” dedi.

2019'DA KIL PAYI KAYBEDEN MUHAMMET GÜR YENİDEN ADAY

Meral Akşener ayrıca Uşak Belediye Başkanlığı için Muhammet Gür’ü aday olarak seçtiklerini de belirtti. 2019 Yerel seçimlerinde CHP ve İYİ Parti ayrı ayrı adaylar göstermiş ve İYİ Parti Muhammet Gür ile yüzde 37.79 oy olarak 1762 oy farkla seçimi AK Parti adayı Mehmet Çakın'a kaybetmişti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.