Meral Akşener'den şok kabine açıklaması!

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın 'Teke Tek' programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçilmeleri halinde yeni kabineye ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener'den şok kabine açıklaması!
Yayınlanma:

Millet İttifakı'nın seçimi kazanması halinde yeni kabineye yönelik açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Milletvekillerinden bakan olmayacak. Bizde Bilge Yılmaz aday değil, Birol Aydemir, Ayfer Yılmaz değil, Naci Cinisli, Hakan Sıralı aday değil, İsmail Koncul değil. 'Burada kavga çıkar mı?' diye soruluyor.

Biz, 'Kim neyi alacak?' hiçbir zaman konuşmadık. Bunun sonuçlarını oylar belirler. İYİ Parti bizim öngördüğümüz gibi milletin teveccühüne mazhar olursa, birinci parti olursa o zaman başka bir kombinasyon çıkar ortaya. Bizim çıkaracağımız ve CHP'nin çıkardığı milletvekili sayısı kabineyi belirler." dedi.

"ANKETLERDE DE YÜKSELMELER VAR"

Akşener, şunları söyledi:

"En düşük oyumuzun yüzde 15 olacağına dair bir kanaat var. Bizim veri işleme departmanın başında Birol Aydemir var. Hiçbir anket şirketini suçlayamam. Hepsini saygıyla karşılıyorum. Üç kağıt vardır, yoktur bilemem. Bunların ortalamasından böyle bir simülasyon yaptı Birol Bey. En kibar halimle anket yapanların işin stratejisine soyunmasını doğru bulmuyorum."

Akşener'in şu ifadesi ise dikkat çekti: "Türkiye'de bilinen, çok sayılan bir anket firmasının yöneticisi, masa krizi sırasında Bilge Yılmaz'a telefon açıp 'Meral Hanım'ı cezalandırın, istifa edin' diye telkinde bulundu."

Akşener ayrıca, "Sayın Muharrem İnce ve Sayın Sinan Oğan'ın aday oldukları için linç edilmeleri yanlış." dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.