MHP Ankara İl Başkanlığı Yönetim Kurulu belli oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi'nde Alparslan Doğan'ın Ankara İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından yeni yönetim listesi oluşturuldu. MHP yönetimi Ankara ve Kırşehir başta olmak üzere Anadolu insanından oluşuyor.

MHP Ankara İl Başkanlığı Yönetim Kurulu belli oldu!
Yayınlanma:

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) Alparslan Doğan'ın Ankara İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından yeni yönetim listesi oluşturuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Ankara İl Başkanlığına geçtiğimiz günlerde Ankara Balalı Alparslan Doğan görevlendirilmişti. Doğan'ın göreve başlamasıyla yeni yönetim kadrosu da şekillendi.

MHP Ankara İl Yönetim Kurulu, Ankara ve Kırşehir başta olmak üzere Anadolu insanından oluşuyor. Yayımlanan listede, MHP'nin Başkent'teki demografik yapıyı gözeterek herkesi temsil eden bir yönetim listesi oluşturduğu dikkat çekiyor.

ALPASLAN DOĞAN KİMDİR?

Alpaslan Doğan, 1975 yılında Ankara Bala’da doğdu. On çocuklu bir ailenin en küçük bireyidir. İlköğrenimini Bala Büyük Boyalık İlkokulunda, liseyi Ayvalı Farabi Lisesinde tamamladı.

1990-1994 yılları arasında Ülkü Ocaklarında aktif olarak görev aldı. 1994 yılında Keçiören Belediyesinde işe başladı. 1997 yılından itibaren emlak ve inşaat sektörlerinde çalışmaktadır. Keçiören’de bulunan Özdoğan Emlak’ın kurucusudur.

2005 yılında MHP Keçiören İlçe Başkanlığında göreve başladı. 2014 yılında, İlçe Başkan Yardımcılığının yanı sıra yine 2014 yılında Milliyetçi Hareket Partisi 3. sıra Keçiören Belediye Meclis Üyesi Adayı gösterildi. 2017 yılında MHP Ankara İl Yönetimi görevinin ardından, 2018 yılında MHP Keçiören İlçe Başkanlığı görevine atandı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Meclis Üyesi Aday listesinde MHP Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediye Meclis Üyesi seçildi.

Doğan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

İşte MHP Ankara İl Yönetim Kurulu listesi...

whatsapp-image-2023-07-29-at-21-09-29.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum