MHP Lideri Bahçeli'den son dakika yerel seçim mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da bugün düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'nda teşkilat mensuplarına önemli mesajlar verdi.

MHP Lideri Bahçeli'den son dakika yerel seçim mesajı
Yayınlanma:
Güncelleme:

MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı konuşmada, teşkilat mensuplarına önemli mesajlar verdi.

Devlet Bahçeli, "Sizler bu nişaneye ve methiyeye her zaman layıksınız. sevdası yaşan olanların vedası da bir haya ve siyaset gerçeğidir." dedi.

Bahçeli, "Işığı söndü denilen Milliyetçi Hareket Partisi'nin davası Allah'ın davasıdır. Bakanlıkları ulufe gibi dağıtanların gerçek yüzleri ortaya çıktı. Yollarını kaybettiler mi? Deşifre oldular mı? Daha neler neler olacak, bekleyip göreceğiz." diye konuştu.

MHP'de aday adaylığı müracaatının sona erdiğini söyleyen MHP Lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı olarak ilkesel tutumla çalıştıklarını vurguladı.

Her tülü pazarlıktan muaf bir tutumla yerel seçime hazırlandıklarını belirten Bahçeli, "MHP üzerine düşen sorumlulukları harfiyen yerine getirecektir. Bulanık suda balık avlayacak merakımız yoktur. Ne söylemişsek yaparız, olduğumuz gibi görünür, göründüğümüz gibi oluruz." şeklinde konuştu.

"AK PARTİ İLE ÇÖZEMEYECEĞİMİZ BİR MESELE OLMAYACAKTIR"

İstikrar için Cumhur İttifakı olarak büyük resme kafa yorduklarını vurgulayan Bahçeli, "Herkes için herkese göre belediye" sloganıyla hedeflere ulaşacaklarını kaydetti.

"AK Parti ile çözemeyeceğimiz bir mesele olmayacaktır" diyen Bahçeli, "Bize düşen çok çalışmaktır." mesajı verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.