Murat Kurum, İmamoğlu'nu hedef aldı: İstanbul'a tek bir çivi bile çakmadı!

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, mevcut İBB yönetiminin İstanbul'da ulaşım ve otopark sorununu çözemediğini, kentte ulaşım sorununun tam bir çileye dönüştüğünü söyledi. Kurum, "(Ekrem İmamoğlu) 'İstanbul'un 2 yakasına 2 yeni otogar yapacağız.' dedi, tek bir çivi bile çakmadı." sözleriyle rakibini eleştirdi.

Murat Kurum, İmamoğlu'nu hedef aldı:  İstanbul'a tek bir çivi bile çakmadı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İBB yönetiminin yerine getirmediği projelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, mevcut İBB yönetiminin İstanbul'da ulaşım sorununu çözemediğini, İstanbul'da ulaşım sorununun tam bir çileye dönüştüğünü belirtti. İBB'nin yerine getiremediği projelere ilişkin eleştiride bulunan Kurum, İstanbul'da ulaşım ve otopark sorununun devam ettiğini vurguladı.

"İSTANBULLULARA VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI"

İBB'nin gerçekleştirmediği vaatlerini 10 maddede sıralayan Kurum, İstanbul'a verdiği sözleri hatırlamayanları, 31 Mart'ta da İstanbulluların hatırlamayacağını dile getirdi.

Murat Kurum, söz verip tutmayanlara, verdiği sözleri hatırlamayanlara hatırlatma zamanının geldiğini kaydetti.

İstanbul'da acilen kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini vurgulayan Kurum, mevcut İBB yönetiminin İstanbul'da 100 bin konutun kentsel dönüşümünü yapamadığını iddia etti.

Kurum, şunları kaydetti:

"İSPARK'ı bile batırdı. 'İstanbul'un 2 yakasına 2 yeni otogar yapacağız.' dedi, tek bir çivi bile çakmadı. 'Megabüs hattı yapacağız.' dedi, var olan metrobüsleri bile işletemedi. '70 km yeşil koridor oluşturacağım.' dedi, doğal yaşam alanlarını bile koruyamadı."

Kurum, Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak, "İBB'de hiç kimsenin ekmeği ile oynamayacağım.' dedi, binlerce emekçi kardeşimizi işinden etti." ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.