Namık Kemal Zeybek'ten Devlet Bahçeli ve Özgür Özel'e tepki

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Öcalan" çıkışına tepki gösterdi. Zeybek, CHP lideri Özgür Özel'in "Kürtlere Devlet vermeyi teklif ediyorum" sözlerini de eleştirdi.

Namık Kemal Zeybek'ten Devlet Bahçeli ve Özgür Özel'e tepki
Yayınlanma:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Öcalan Meclis'te konuşsun" çıkışına bir tepki de ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek'ten geldi. Zeybek, CHP lideri Özgür Özel'in "Kürtlere devlet vermeyi teklif ediyorum" açıklamasına da tepki gösterdi.

Bahçeli'nin sözlerinin "Cumhur(başkanı) ittifakının görüşü" olduğunu ifade eden Zeybek, Özel'in açıklaması hakkında da "Sanıyorum devlet derken Bahçeli bir Devlet’ten söz etmiştir. Değil mi?” dedi.

Namık Kemal Zeybek, şu ifadeleri kullandı:

"Devlet Bahçeli’nin baş teröristi, TBMM çatısı altında konuşturma isteği, anlaşılan Cumhur(başkanı) ittifakının görüşüymüş. RTE öyle söyledi.

Şimdi yakıcı soru şudur: Bu büyük oyunun oyuncuları AKP + DB + ÖÖ + Ötekiler

Peki, oyun kurucu kim? Amaç ne? Sadece RTE’yi yeniden seçtirmek için DEM’i Cumhur İttifakına eklemlemek mi? Yoksa bunun yanında, Anayasayı da değiştirirken Türkiye’yi bölme sürecini başlatmak mı?

ÖÖ, devletimizi kendisini Türk saymayanlara bağışladığına göre şimdi Türklere devletlerini yeniden ele geçirmek görevi düşecek.

Özgür Özel “Kürtlere Devlet vermeyi teklif ediyorum” demiş. Sanıyorum devlet derken Bahçeli bir Devlet’ten söz etmiştir. Değil mi? Türkiye Cumhuriyetini mi verecek? Bu arkadaş (ÖÖ) ne demek istemiş olabilir?

1. “TC Kürt yurttaşlarımızın da devleti değil” demek istiyorsa PKK’dan kendisinin ne ayrımı olduğunu açıklamalıdır.
2. Kürt yurttaşlarımız devlet içinde bütün görevlere gelebilirken bu arkadaş daha ne verecektir?
3. İkide bir “Atatürk’ün kurduğu partiyiz” diyen ÖÖ partisinde Atatürk‘ten geriye ne kaldığını bir açıklasa iyi olurdu.
4. DB’nin dediklerine gelince… Onu yorumlamağa bile gerek görmüyorum.
Bakalım RTE ne diyecek ona bakarız.
5. Ülkenin geldiği bu durumda birincil konunun Türklerin, devletlerini kendisini Türk saymayanlardan kurtarmak olduğu artık anlaşılmalıdır. Türkiye Türklerindir!"

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.