Sinan Oğan'a vatandaştan tepki: "Niye Erdoğan'a yamandın"

Cumhurbaşkanlığı seçimine ATA İttifakı’nın adayı olarak giren ikinci turda ise Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Sinan Oğan, genel başkanı olduğu Türkiye İttifak Partisi’nin il binası açılışında vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

Sinan Oğan'a vatandaştan tepki: "Niye Erdoğan'a yamandın"
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başını Zafer Partisi’nin çektiği ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimine giren ve ikinci turda Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan, vatandaşın tepkisi karşısında şaşırdı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra Türkiye İttifakı Partisi’nin Çorum İl Başkanlığı açılışında Erdoğan’ı kastederek “Kendisinin ismini bile anmaya gerek yok” deyince, dinleyenler arasından bir vatandaş, “Peki, niye gittin de yamandın o zaman ona?” diye tepki gösterdi.

"VEREMEYECEK HESABIMIZ YOK"

Beklemediği bir anda tepkiyle karşılaşan Oğan, “Anlatacağım, hepsini anlatacağım, sadece dinleyin. Veremeyecek hesabımız yok. Her yaptığımız hareketin, her attığımız adımın bir hesabı, bir kitabı vardır.” diye konuştu.

Sinan Oğan, son üç yıl yanlış yapılan ekonomi politikasının ceremesini millet olarak herkesin çektiğini belirterek “Sadece iktidara oy vermiş, muhalefete oy vermiş değil, bütün Türk Milleti olarak biz, bugün yanlış ekonomi politikasının kurbanlarıyız.” dedi.

Sinan Oğan, “Yanlış ekonominin faturası var ve faturayı bugün vatandaş çekiyor. Sayın Mehmet Şimşek’in attığı adımlar var ancak yetersiz. Bu faturayı sadece vatandaş değil, kamu da üstlenmelidir. Kamuda tasarruf tedbirleri hiçbir taviz verilmeden derhal uygulanmaya başlanmalıdır.” ifadesini kullandı.

Oğan'ın Erdoğan'ı destekleme kararı alması çeşitli dedikodulara da neden olmuştu. Oğan, seçimden hemen sonra çok lüks bir araba ve aldığı villayla gündeme gelmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.