Özgür Özel: " Gerekirse çöpleri elimle toplarım"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'da yerel seçim sonuçları ve SGK'ye olan borç tahsilatları hakkında sert açıklamalarda bulundu. CHP'ye geçen belediyelerin SGK'ye olan borçlarının tahsilatına başlaması konusuna tepki gösteren Özel, hükümeti eleştirdi.

Özgür Özel: " Gerekirse çöpleri elimle toplarım"
Yayınlanma:
Güncelleme:

Özgür Özel, yaptığı konuşmada, "SGK'ye belediyelerin borcu çok tahsile vereceğiz' diyorlar. SGK'ye belediyelerin borcu hep çoktu. Sadece Bursa Belediyesinden bize kalan borcu 30 milyar ne konuşuyorsunuz?" ifadelerini kullandı. CHP'ye geçen belediyelerin en borçlu belediyeler arasında yer aldığını belirten Özel, mevcut iktidarın bu belediyelere karşı bir darbe girişiminde bulunduğunu vurguladı.

Özel, hükümetin CHP'li belediyeleri engellemeye çalıştığını belirterek, "Elimizi kolumuzu bağlamaya çalışan bir iktidar var. Başaramayacaklar" dedi. Ayrıca, "Türkiye'nin en büyük dayanışmasını örgütleriz ama yine de vatandaşı mağdur etmeyiz" şeklinde konuşarak, vatandaşı mağdur etmeme sözü verdi.

"İLK SEÇİMDE DEĞİŞECEK"

Özgür Özel, yapılacak ilk seçimlerde iktidarın değişeceğini öngördü ve "Devlet milletin karşısına dikilirse orada devlet değil millet kazanır" şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Özel, CHP'nin seçim performansına da değindi. İstanbul'da muhalefetin adaylarının bölünmüş olmasına rağmen CHP'nin tek başına yüzde 51 oy aldığını belirtti. Temmuz ayının anketlerinde CHP'nin hiçbirinde ikinci parti olmadığını ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.