Özgür Özel'den 2025 Kasım'ında erken seçim için çağrı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin ATO Congresium'da düzenlenen "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı"nda önemli açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel'den 2025 Kasım'ında erken seçim için çağrı!
Yayınlanma:

Özel, iktidara erken seçim çağrısında bulunarak, "Bu milletin 5 yıl dayanacak gücü olmadığı gibi bizim de iktidarı 4 yıl daha bekleyecek sabrımız yok" dedi. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığı için, “İnat eder, 2,5 yıl daha durursa bir daha aday olamaz. 2,5 yılı geçirmeden çıkarım derse biz Meclis'te kasım ayına kadar seçimleri yenilemeye, erken seçim yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI VE TOPLUMSAL BEKLENTİ

Özel, erken seçim beklentisinin anketlerde yüzde 50'yi geçtiğini belirterek, bu şartların sandığa gitmeyi zorunlu kıldığını vurguladı. "Erken seçim konusunda toplumda beklenti büyük. Bu durum CHP'nin erken seçim çağrısını destekliyor" dedi.

CHP’NİN HAZIRLIĞI VE SEÇİM STRATEJİSİ

Özel, CHP'nin 31 Mart seçimlerinde birinci parti olduğunu ve halkın iktidar değişikliğini istediğini belirtti. "Emekli, asgari ücretli, çiftçi ve gençler erken seçim istiyor. Biz de bu talebe duyarsız kalmıyoruz. Seçimlerin yapılmasını destekliyoruz" şeklinde konuştu.

Özel, partinin bu süreçte hazırlıklarını tamamladığını ve seçim hazırlıklarının da devam ettiğini sözlerine ekledi. "Gelecek sene Kasım ayında seçim yapılmasını bekliyoruz. Eğer bu çağrımıza olumlu yanıt verilmezse, CHP olarak her türlü hazırlığımızı tamamladık" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.