Recep Kılıç: Parti ayırmaksızın adaylarımızın yanındayız

Kırşehirli Eğitimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Recep Kılıç, "Kırşehirli eğitimciler olarak siyasette asla parti ayrımı yapmadık. Bütün adaylarımıza başarılar diliyoruz. Her zaman yanlarındayız" dedi.

Recep Kılıç: Parti ayırmaksızın adaylarımızın yanındayız
Yayınlanma:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) çatısı altında bulunan Kırşehirli Eğitimciler Derneği, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara’dan aday gösterilen hemşerileri için kahvaltılı tanışma ve kaynaşma programı düzenledi.

Kırşehirli Eğitimciler Derneği tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıya eğitimciler yoğun katılım gösterirken programda Dernek Başkanı Prof. Dr. Recep Kılıç ve dernek yönetim kurulu üyelerinin “Parti ayrımı yapmadan birlik ve beraberlik içerisinde önceliğimiz Kırşehir” sözleri bütün sivil toplum kuruluşlarına örnek olacak niteliğindeydi. Öte yandan Kırşehirli Eğitimciler Derneğinin geçtiğimiz gün CHP’li adaylar için düzenledikleri kahvaltılı organizasyonu önümüzdeki günlerde diğer partilerden aday gösterilen hemşerileri için de yapacakları düzenlenen toplantıda önemle açıklandı.

whatsapp-image-2023-05-01-at-15-46-06-2.jpeg

EĞİTİMCİLERDE YOĞUN KATILIM

Gerçekleşen toplantıya CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar’ın yanı sıra çok sayıda Kırşehirli eğitimci katıldı.

KAYA: HEMŞERİLİME BU MEŞAKKATLİ YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Kendisinde aslen Kırşehirli olan CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada “Ben de bir eğitimci olarak, TBMM bünyesinde vekil olarak eğitim konusunun geçtiği her yerde görev aldım diyebilirim. Eğitim için yaptıklarımı yapmak istediklerimi ve değiştirmek istediklerimi anlatmakla bitiremem. Bu konu Kırşehir içinde geçerlidir. Hemşerilerimin her zaman gücümün yettiğince yanında oldum. Olmaya da devam edeceğim. Vekillik süresince bilmeyerek kırdığım, üzdüğüm kim varsa hakkını helal etsin. İki yeni Kırşehirli arkadaşımız aday gösterildi. Kendilerine bu meşakkatli yolda başarılar dilerim. Her zaman onların ve diğer aday gösterilen hemşerilerimin yanındayım. Kırşehirli olarak Kırşehir için çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-05-01-at-15-46-06.jpeg

GÖKÇINAR: 62 DERNEĞİMİZLE BİRLİKTE ADAY OLAN HEMŞERİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) Genel Başkanı Hilmi Gökçınar Kırşehirlilik bilincini ön plana çıkardığı konuşmada şöyle konuştu:

“Eğitimciler derneğimiz tarafından düzenlenen böylesi anlamlı bir organizasyonda iki aday hemşerimizi ağırlamak bizleri gururlandırıyor. KIR-FED gibi eğitimciler derneğimizde yaptığı çalışma ve projelere asla siyaseti alet etmeden her siyasi partiye eşit mesafede yaklaşarak alkışı hak ediyor. Bizim için önemli olan Kırşehirlilerin birlik ve beraberliğidir. Hangi partiden aday olursa olsun herhangi bir hemşeri aday gösterildiği takdirde onu tebrik edip destek için elimizden geleni yapmalıyız. Kırşehirlilik bunu gerektirir böylede olması gerekir. Her toplantıda söylediğim gibi birlik ve beraberliğimiz için tek çatı altında tek ses olarak, Ankara’da lobi faaliyetleri yürüterek, gücümüzü siyasete ve bürokrasiye yansıtabiliriz. İşte bu bağlamda federasyonumuza çok büyük iş düşüyor. Federasyon olarak 62 dernekle beraber biz bize düşeni her zaman yapmaya hazırız, yapıyoruz da. Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun kapısı bütün hemşerilerimize her zaman açıktır. Tabi bu siyasetçilerimiz için de böyle. Biz her zaman aday gösterilen hemşerilerimizin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz.”

KIRŞEHİRLİ EĞİTİMCİLER OLARAK SİYASETTE ASLA PARTİ AYRIMI YAPMADIK

Gerçekleşen toplantı da konuşan Kırşehirli Eğitimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Recep Kılıç, derneğin amacına ilişkin şunları söyledi:

“Hayatını Ankara’da idam ettiren Kırşehirli eğitimciler olarak, farklı siyasi partilerden aday gösterilen hemşerilerimiz için hem tanışma hem kaynaşma adı altında böyle bir organizasyon yapma ihtiyacı hissettik. Amacımız: Ankara’daki nüfus gücümüzü göstererek lobi faaliyetleri yürütmek. Ankara’da farklı siyasi partilerden aday gösterilen hemşerilerimiz var. Biz eğitimciler olarak amacımız asla parti ayrımı yapmadan tüm aday hemşerilerimize eşit mesafede ve Kırşehirlilik bilinciyle hareket ederek doğduğumuz topraklara borcumuzu ödemek olacaktır. Bu düşüncelerle yola çıkarak tüm hemşerilerimize seçim yarışında başarılar diliyorum. Gönlümden tüm hemşerilerimin meclis kapısından geçmesi yatıyor. Yaklaşık iki haftalık seçim maratonunda ve daha sonrasında Kırşehirli Eğitimciler Derneği olarak hemşerilerimizin her zaman yanında olacağız.”

2 ADAYDAN HEMŞERİLERİNE HİZMET SÖZÜ

Kırşehirli hemşerilerinin desteğini alan CHP Ankara Milletvekili adayları Erol Tosun ve Mehmet Akyürek yaptıkları konuşmada, milletvekili seçilmeleri halinde doğdukları ve doydukları topraklara var güçleriyle çalışıp hizmet edeceklerini, Kırşehir için ellerinden ne geliyorsa Kırşehir insanı içinde her zaman referans olabileceklerinin altlarını ayrı ayrı çizdiler. Ankara’da ki hemşerilerinden destek isteyen Tosun ve Akyürek CHP’ni seçim vaatlerini anlatarak size söz bahar yine gelecek sloganıyla CHP’nin seçimde iktidar olması halinde yapılacak projeleri anlattılar.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.