SON DAKİKA|İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan: “İttifak görüşmesini Akşener'in bilgisi ile yaptım”

İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti’nin Ankara’da Mansur Yavaş ile görüşmesi için taslak oluşturduklarını ve Genel Başkan Meral Akşener’e bu taslağı sunduğunu açıkladı.

SON DAKİKA|İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan: “İttifak görüşmesini Akşener'in bilgisi ile yaptım”
Yayınlanma:

İYİ Partiden istifa eden Milletvekillerinden Yüksel Arslan, İYİ Parti’nin Ankara’da Mansur Yavaş ile görüşmesi için taslak oluşturduklarını ve Genel Başkan Meral Akşener’e bu taslağı sunduğunu aktardı.

Arslan, görüşmeden önce de Akşener’le konuştuğunu “İttifak olmayacak ancak Ankara’da yerel çapta bir iş birliği olabilir diye düşünüyorum” dediğini Akşener’in de “Gidip bir bakın” ifadesini kullandığını ancak daha sonra Akşener’in açıklamasının ardından Ankara’da bir iş birliği olmayacağını anladığı için partisinden istifa ettiğini aktardı. Arslan, Gölbaşı, Etimesgut ve Polatlı'da İYİ Parti ve CHP'nin işbirliğinin bu taslakta konuşulduğunu da belirtti.

Yola Mansur Yavaş ile devam edeceğini söyleyen Arslan, ittifak görüşmesini Akşener’in bilgisi ile yaptığını dile getirdi ve Mansur Yavaş ile uzun süreli bir dostluklarının olduğunu da söyledi.

Arslan, TV100 kanalında yaptığı açıklamalarda Hacı Yakışıklı'nın "Başka bir partiye geçecek misiniz?" sorusuna bağımsız kalacağı şeklinde cevap verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.