Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na ilginç yanıt

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gurup toplantısında söylediği sözlere CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan yanıt gecikmedi.

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na ilginç yanıt
Yayınlanma:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililerin coşkulu alkış ve sloganları eşliğinde çıktığı Meclis grup toplantısı kürsüsünden, kimsenin umutsuzluğa kapılmamasını istedi. Kılıçdaroğlu adaylık tartışmalarına yönelik “Bir yere gitmiyorum” mesajı olarak da algılanan konuşmasında "Açık net söylüyorum, değil 6’lı Masa, Türkiye’nin aydınlığa çıkması için gerekirse 16’lı Masa kuracağım, yeter ki Türkiye aydınlığa çıkaralım" dedi.

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu sözlerin üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sayın Genel Başkan hesap uzmanı ama ben 16’lı masanın siyasi maliyetini bir daha hesaplamasını tavsiye ediyorum" dedi.

16’LI MASANIN SİYASİ MALİYETİNİ BİR DAHA HESAPLAMASINI TAVSİYE EDİYORUM

Özcan, "Bugün grup toplantısında Sayın Genel Başkanımız “Gerekirse 6’lı masa yerine 16’lı masa kurarız” dedi. Bu konuşmadan sonra şöyle kaba bir hesap yaptım. Biz 6’lı masada bulunan kendimiz ve İYİ Parti hariç, oylarının toplamının %1 bile ettiğine emin olmadığım 4 partiye 35 Milletvekili verdik. Masa 16’ya çıkarsa; 35 bölü 4, çarpı 16, eşittir 140 Milletvekili vermemiz gerekecek. Sayın Genel Başkan hesap uzmanı ama ben 16’lı masanın siyasi maliyetini bir daha hesaplamasını tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.