Tuğba Demirbağ: Ankara layık olduğu yerde değil

Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Demirbağ gazetemize verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tuğba Demirbağ: Ankara layık olduğu yerde değil
Yayınlanma:
Güncelleme:

Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Demirbağ gazetemize verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ankara'nın son yıllarda gelişmekle beraber istenilen yere gelemediğini vurgulayan Demirbağ, "ülkemizin başkenti olan Ankaramız gelişmiş ülkelerin başkentlerine göre geride kalmıştır" dedi.

ANKARA İHMAL EDİLMİŞTİR

Yıllardır ranta dayalı bir şehirleşme mantığıyla Ankara'nın ihmal edildiğini belirten Demirbağ şöyle konuştu : rantın egemen olduğu bir şehirleşmeye sanattan kültüre , spordan toplumsal hayata sağlıklı bir ilerleyiş göremezsiniz. Avrupa'nın başkentlerinde, büyük şehirlerinin merkezlerinde meydanlar vardır. O meydanlar halkın bir araya geldiği, etkileşim yaşadığı sahalardır. Ankara'da bir meydan var mı? Ankara bir futbol şehridir. Ama Süper Ligde bir takımımız bile yok. Olsalar bile 19 Mayıs Stadyumu yıkıldı, yerine yenisi yapılmadı. Uluslararası bir futbol şampiyonasına ülke olarak ev sahipliği yapsak Ankara'da maç yaptıracak modern ve büyük bir stadyumumuz yok. Eskiden çocuklara ilk hayvan sevgisini Atatürk Orman Çiftliği tarafında bulunan Ankara Hayvanat Bahçesi'nde tattırırdık. Başka illerimizden gelen misafirlerimizin uğrak yeriydi. Kapatıldı ve şimdi Ankaralılar diğer metropol şehirlere gittiklerinde oralardaki hayvanat bahçelerinde bu duyguyu çocuklarına yaşatıyor. Bu sorun ve eksiklikler say say bitmez ama şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hiç durmadan çalışacağız. Zafer Partisi Ankara İl Başkanlığı olarak her kulvarda şehrimizin sorunlarını, eksikliklerini ve çözüm önerilerimizi konuşacağız” ifadelerini kullandı.

zafer-partisi-1.jpg

Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Ankara İl Başkanı Tuğba Demirbağ Ankara sokaklarına inerek hem esnafın hem vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Özdağ ve Demirbağ, vatandaşın yaşadığı ekonomik sorunları not alarak ziyaretlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.