Turgut Altınok Yavaş’ı hedef aldı: Bir tane projesi yok olanları da çürüttü!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş’ı hedef alarak, “Bir tane projesi yok olanları da çürüttü, kaldırımların bakımı yapılmıyor esnaftan şikâyet geliyor” dedi.

Turgut Altınok Yavaş’ı hedef aldı: Bir tane projesi yok olanları da çürüttü!
Yayınlanma:

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok seçim çalışmaları kapsamında, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde birtakım ziyaretlerde bulundu.

Ziyareti sırasında Altınok’a AK Parti İl başkan yardımcıları, Ankara Milletvekilleri Murat Alparslan, Jülide Sarıeroğlu ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek de eşlik etti.

Turgut Altınok’un Gölbaşı’nda ilk durağı AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı oldu. Ilçe başkanlığı önünde toplanan halka ardından İlçe binasında teşkilat yöneticilerine seslenerek, “Gölbaşı Belediye başkanımız güzel bir tarih ve kültür çevre düzenlemesi yaptı. Büyükşehir belediye başkanının 5 yılda yapamadığı tramvayı da yaptı” diyerek Mansur Yavaş’ı hedef aldı.

“Ankara’mızı hizmet ve eserle de donatacağız”

Turgut Altınok, birçok projeleri olduğundan bahsederek, şöyle konuştu:

“Başkentimizin her köşesini ilmek ilmek hizmetlerle işleyeceğiz. Ankara’yı tarımın başkenti yapacağız. Seralar kuracağız Ankara’yı sera şehri yapacağız. Çiftçilerimize destek vereceğiz. Sosyal projelerimiz var. Hakkınızı fazlasıyla sizlere vereceğiz. Bizim çok projemiz var. Çılgın olanı da var çılgın olmayanı da var. Yardım lafını kabul etmiyorum biz destek vereceğiz ama aynı zamanda Ankara’mızı hizmet ve eserle de donatacağız. Ankara’da sanal değil sokaklarda dolaşan bir belediye başkanı olacak.”

Turgut Altınok, büyükşehir belediyesinin 2019’da 3,5 milyar borcunun 5 yılda 20 milyara yükseldiğini iddia etti.

31 Mart’ta Ankara’nın makus talihinin değişeceğini belirten Turgut Altınok, Mansur Yavaş’ı hedef alarak, şunları kaydetti:

“Bir tane projesi yok olanları da çürüttü, kaldırımların bakımı yapılmıyor esnaftan şikâyet geliyor sürekli bordür ve taşların tamirini yapamayan bir Büyükşehir Belediyesi var. Yaptıkları yardımlar bütçenin kat kat altında. Biz de yıllardır yardım yapıyoruz, vatandaşın parasını vatandaşa veriyoruz. Dünya kadar destek oluyoruz, reklamını yapmıyoruz. Burada bir proje adamı var, ilklerin belediyesi var. Ankara’yı kendi kendine yeten bir Başkent yapacağız.”

Gölbaşı-Bala arasında Organize Sanayi Bölgesi kurulması içi proje Altınok, bu projenin hayata geçirilmesiyle çok sayıda istihdam sağlanacağına işaret ederek, “Sadece bir fabrikada 5 bin kişi çalışacak. Düşünün kaç kişiye iş kapısı olacak” dedi.

Turgut Altınok, AK Parti’den sonra MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Muhalefetin Milliyetçilik ile ilgili söylemlerini sert bir dille eleştiren Altınok, şu ifadeleri kullandı:

“Altı Ok’un bir Ok’u da Milliyetçiliktir, Türkiye’yi Irak, Suriye yapmak isteyenler Milliyetçi olamaz. İki üç belediye alacağım diye askerlerimizin katilleri ile yan yanalar, lafla milliyetçilik olmaz bu ülkeyi bölmek isteyenlerle el ele kol kola olanlarla olacaksın bir de şehit cenazesine başsağlığına gideceksin. Türk, Kürt, Alevi, Sünni kardeştir, ayrım yapan vatan haini kalleştir.”

Cumhur ittifakının Türkiye üzerine oynanacak oyunlara karşı büyük bir birliktelik olduğunu belirterek, Altınok, “Vatanımızın, milletimizin, devletimizin birliği, dirliği cumhur ittifakı sayesinde. Birliğimize hem Gölbaşı’nda hem Ankara’da halel getirmeyin”

Turgut Altınok, tüm Ankaralıların oyuna talip olduğunu belirterek, oy istedi.

Altınok, ilçe başkanlıkları ziyaretlerinin ardından esnafla bir araya geldi. Gölbaşı sokaklarındaki işyerlerini ziyaret eden Altınok, esnafa hayırlı işler diledi, esnafın sorunlarını dinledi.

Gölbaşı Belediyesini de ziyaret etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.