Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Bülent Osmanağaoğlu: 'Alternatif' değil, iktidara talibiz!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Genel Sekreteri Bülent Osmanağaoğlu, anadolugazete.com.tr'ye gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Yeniden Refah Partisi'ne olan ilginin her geçen gün arttığını belirten Osmanağaoğlu, "Alternatif değil, iktidara talibiz. Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde ülkeyi yönetecek bilgi ve tecrübemiz var." dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Bülent Osmanağaoğlu: 'Alternatif' değil, iktidara talibiz!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Uzun yıllardır siyasetin her kademesinde yer alan ve başarılı belediye başkanlığı ile tanınan Bülent Osmanağaoğlu, kısa bir süre önce Yeniden Refah Partisi Genel Sekreterlik görevine getirildi. Bülent Osmanağaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan anadolugazete.com.tr Yazı İşleri Müdürü Adem Yavuz Irgatoğlu ve Muhabir Ali Demiraslan, gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye'de iktidarın içinde bulunduğu lüks ve şatafatı eleştiren Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Bülent Osmanağaoğlu, Yeniden Refah Partisi'nin iktidarında bu tür şeylerin olmayacağını ve partinin bütün politikalarının, tüzüğünün ve çözüm önerilerinin tam olduğunun altını çizdi.

www-anadolugazete-com-tr-20241002-140138-0000.jpg

"SİYASETTE RÜŞVET VE ŞANTAJ ÇOK KÖTÜ"

Yeniden Refah Partisi'nden seçilen ve daha sonra bazı gerekçelerle istifa eden isimlere ilişkin soruyu da yanıtlayan Bülent Osmanağaoğlu, "Maalesef günümüzde şantaj ve rüşvetlerle insanları zor durumda bırakıyorlar. Siyaset ilkeli ve dürüst yapılır. Bizler her zaman dürüst ve ilkeli siyasetten yanayız." dedi.

Siyasetin ahlaklı, erdemli ve ilkeli yapılması gerektiğinin altını çizen Osmanağaoğlu, Yeniden Refah Partisi'ne yönelik kurumsal kimlik eleştirilerine de net cevap verdi. 31 Mart 2024 seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden aday olan ve seçildikten bir süre sonra patisinden istifa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın "Partide kurumsal kimlik yok." eleştirilerini de cevaplayan Osmanağaoğlu, "Yeniden Refah Partisi'nde kurumsallıktan uzak herhangi bir şey yoktur. Aksine, Yeniden Refah Partisi kurumsal kimliğe, hiyerarşiye en fazla dikkat eden ve titizlik gösteren partidir. Bu tür haksız eleştirileri asla kabul etmiyoruz." diye konuştu.

"YENİDEN REFAH PARTİSİ'NE İLGİ ARTIYOR"

Türkiye'nin her yerini ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Osmanağaoğlu, Yeniden Refah Partisi'ne olan ilginin her geçen gün arttığını ve gittikleri il ve ilçelerde Genel Başkan Fatih Erbakan'a olan güven ve ilginin kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Her hafta Anadolu'nun birçok yerini gezdiklerini söyleyen Osmanağaoğlu, gözlemlerini şu sözlerle aktardı: "Bizler iktidar alternatifi değil, iktidara talibiz. Mevcut durumda insanların artık iktidardan, diğer partilerden umudu kalmamış ve tek umut Yeniden Refah Partisi olarak görülüyor. Gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz, duyuyoruz ve bundan dolayı da çok memnunuz. Oylarımız her geçen gün artıyor ve yapılan anketlerde güvenilir isimler arasında, Sayın Genel Başkanımıza olan ilgi yükselerek devam ediyor. Partimizin oy oranı da Sayın Genel Başkanımızın geçtiğimiz günlerde bahsettiği gibi yüzde 7-9 hatta yüzde 10'lara doğru ilerliyor."

www-anadolugazete-com-tr-20241002-140252-0000.jpg

Ziyaretten dolayı memnuniyetini de dile getiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Genel Sekreteri Bülent Osmanağaoğlu, ilkeli gazetecilik yaptıkları için anadolugazete.com.tr ve orada çalışan gazetecilere teşekkür etti.

BÜLENT OSMAN OSMANAĞAOĞLU KİMDİR?

1964 yılında Ağrı'nın Tutak ilçesinde dünyaya gelen Bülent Osman Osmanağaoğlu, ilkokul ve ortaokul eğitimini ilçesinde tamamladıktan sonra lise ve yüksek öğrenimini Erzurum'da sürdürdü. Ticaretle ilgilenmeye başladığı yıllarda, siyasi kariyerine Refah Partisi'nde İlçe Başkanlığı yaparak adım attı. Daha sonra Fazilet Partisi İl Başkan Yardımcılığı ve Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2004 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Tutak Belediye Başkanı seçilen Osmanağaoğlu, bu başarısını 2009 seçimlerinde de tekrar ederek sürdürdü ve Tutak tarihine üst üste iki dönem seçilen ilk belediye başkanı olarak geçti.

Belediye başkanlığı döneminde, Mahalli İdareler Dernekleri, Ağrı Gazeteciler Derneği ve Ankara Mebus Gazetesi tarafından "Yılın Belediye Başkanı" ödülü ile onurlandırıldı. Ayrıca, Ağrı-Kars-Iğdır-Ardahan Serhat İlleri Kalkınma Ajansı'nın Kurul Başkanlığı görevini de başarıyla yürüttü. Bir süredir Yeniden Refah Partisi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini başarıyla sürdüren Osmanağaoğlu, ağustos ayında Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Genel Sekreterliği görevine getirildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.