1905 AGS 3. ormanını kurdu

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS), çok zor geçen bir yılın ardından “Umutlarımızı Taşıdığımız 2021’e Merhaba” etkinliği düzenledi.

1905 AGS 3. ormanını kurdu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi derneklerinden biri olan Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS), çok zor geçen bir yılın ardından “Umutlarımızı Taşıdığımız 2021’e Merhaba” etkinliği düzenledi. Dernek, etkinlik kapsamında gerçekleştirdiği fidan dikimiyle “Galatasaray Umut Ormanı” adıyla 3. ormanını kurdu. 

Etkinlikte, her üye adına fidanlar dikilerek oluşturulan ormanın geleceğe umut ve nefes olması temennisinde bulunuldu. “Ülkemize sağlık, Galatasaray’ımıza kupa dolu bir yıl” dilekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte, Galatasaray Başkanı Sayın Mustafa Cengiz ve Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Fatih Terim adına da birer fidan dikildi.

Pandemi tedbirleri kapsamında bir araya gelen 1905 AGS üyeleri, fidanlarını kendileri dikti ve ilk can sularını verdiler. Etkinlikte konuşan 1905 AGS Başkanı Özgür Bayraktar, “Galatasaray’ımızın kültürünü gelecek nesillere taşımak amacıyla fidanlarımızı toprakla buluşturduk” dedi.

img_20201221_121416.jpg

Etkinlik kapsamında, yeni üyelere plâketleri de takdim edildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.