Ankaragücü Denizli yolcusu

Ankaragücü, TFF 1. Lig’in üçüncü haftasında yarın akşam deplasmanda Denizlispor’a konuk olacak. Saat 21.45’te başlayacak mücadeleyi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.

Ankaragücü Denizli yolcusu
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 1. Lig’in üçüncü haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Denizli’ye gidip kampa girdi. Ligin geride kalan iki haftasında iki beraberlik alıp sezona iyi başlayamayan sarı lacivertlilerde tek hedef oynadığı iki maçı da kaybederek son sırada bulunan Denizlispor’u yenerek çıkışa geçmek. Denizli Atatürk Stadyumu’nda saat 21.45’te başlayacak olan mücadeleyi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Başkent ekibinde tek hedef deplasmandan üç puanla dönerek çıkışa geçmek.

İKİ PUANI BULUNUYOR

Başkent ekibi ligin ilk iki haftasında oynadığı iki maçtan da beraberlikle ayrıldı. İlk hafta deplasmanda Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalan Başkent ekibi ikinci haftada ligin yeni ekibi Kocaelispor’u konuk etmişti. Büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan mücadeleden gol sesi çıkmamış ve maç başladığı 0-0 sona ererken Ankaragücü bu iki haftalık süreçte sadece iki puan toplayabildi.

HAZIRLAR TAMAMLANDI

Pazar akşamı deplasmanda Denizlispor ile üç puan mücadelesi verecek olan MKE Ankaragücü Beştepe Tesisleri’nde teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yaptığı son antrenmanın ardından  hazırlıklarını tamamladı. Yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başlayan sarı lacivertliler daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde Denizlispor maçının taktiği üzerine çift kale maçla antrenman tamamlandı.

ankaragucu1-016.jpg

MAÇIN HAKEMİ ABDULLAH BUĞRA TAŞKINSOY OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF 1. Lig 2021-2022 sezonun üçüncü haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre yarın akşam Deanizli Atatürk Stadyumu’nda saat 21.45’te Denizlispor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan mücadeleyi Abdullah Buğra Taşkınsoy’un yöneteceği açıklandı. Abdullah Buğra Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Samet Özkul yapacak. Maçın dördüncü hakemi Alper Oran, gözlemcisi Murat Türker olacak. Bu maçın temsilciliklerini Hasan Onar, Oğuz Cesur ve Şaban Güven Eker yapacak.

Kaynak:Bülten

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.